förlåt..

.. för att jag inte skrivit på så länge. Jag har liksom inte haft tid. all min tid går åt till att plugga =O
Och jag håller med dig Maja - att JAG skulle bli sån pluggis :P haha.
Men ja, det är kul att ha läxa som man kan dricka upp ;) haha. men jag har ju massa annan läxa också. jag ska typ lära mig massa om öl, gin, likörer, vin och massa mer, men det har väl gått bra hittills. men jag fruktar SLUTPROVET! det är väl kanske inte det jag ser fram emot mest kanske.
Jag har kanske fixat en praktikplats :) ska träffa han som har hand om det på torsdag :) hoppas, hoppas, hoppas. det är nämligen mitt förstahandsval så det hade ju varit gött att få det :) och sjukt roligt också.
Hittills har vi lärt oss 32 drinkar som står i boken och 2 som våran lärare bara sagt och har 4 till att lära oss tills i morgon PLUS att vi har massa om öl tills i morgon som jag skrev lite längre upp.
Och i lördags när jag jobbade så blev det värsta fighten nästan precis vid mitt black jack bord. SHIIIIT, det var över 10 som stod och slogs och jag och en vakt försökte få dom och sluta. men det gick inte så bra. så jag sprang och hämtade dom andra vakterna. sen fick jag stänga bordet.
Sen har jag införskaffat nya Guitar hero world tour med trummor och hela kitet :) men har ju inte tid att spela. plugg plugg.
jag länktar till nästa fredag då vi ska blanda med riktig sprit och sen dricka upp alla drinkarna :D jag kör inte den dagen ! :P haha
Nu ska jag fortsätta plugga.
PussPuss

plugg...

uh, det ar jobbigt att plugga. jag ska kunna massa drinkar och massa teori till på fredag. ar hemma hos mamma med elin och min mormor men ska snart hem och plugga. baaah...... puss

pluggis! - va, vem, jag ?!

Idag gick skolan bara fint :) jag har prov redan i morgon =O så det är bäst att jag pluggar, men kan ju inte låta bli att skriva en rad eller tre.
Jag provet och sånt nu ganska bra, men det skadar ju inte att plugga lite till så det verkligen sitter. bara jag inte får hjärnsläpp imorgon på provet. jag vet ju att jag kan det =P
Vi är 6 elever i våran grupp, det brukar vara fler men vi blev en liten grupp vi, och jag är ensam tjej.
Idag så har vi övat på freepouring och det är svårare än det ser ut kan jag lova :P men vi lärde oss några knep :)
Heedöö, tillbaka till boken och plugga.

PussPuss

pluggis ! ! ! haha :P

Imorgon börjar skolan. Kanske låter konstigt men det ska bli roligt :)
Det är ju bara 4 veckor så det borde jag klara av utan att bli uttråkad ;) Plus att det är ju bartender jag utbildar mig till =)
Så jag ser FAKTISKT fram emot att gå i skolan igen.

god morgon?..

Hm, jag är inte ett dugg trött och klockan är 6.24 på morgonen och jag har inte somnat ännu.
Men nu SKA JAG SOOOOVA! grr, jag ska försöka iallafall.

Buzz fråga...

jag och Elin sitter och spelar BUZZ och vi fick en bildfråga som var helt KO KO men rolig. vi skrattade så vi knappt fick luft.

Vi valde den första bilden men rätt svar var den andra.
Frågan löd: Vem surfar sittandes?

Vårt svar:


Rätt svar:


HAHA SÅ KASS! !

hemma

Kom hem fran los angeles for en liten stund sedan. jag vet inte varför det inte ville bli med å och sånt nyss men på vissa ord funkar det inte. jag år hemma hos pierre nu och kommer åka hem imorgon. han kor mig i morgon så jag kommer på eftermiddagen när han slutat jobbet och sånt. 
puss på er

lång resa

usch, jag ser verkligen inte fram emot den långa resan i morgon. jag åker imorgon 18 någonting,amerikansk tid. och kommer tillbaka till sverige 21,30 på måndag kväll svensk tid. shit det år lång tid. mu är klockan 00,50 och vi sover hos Adam inatt. jag har hela gäst huset för mig själv. bästa är duschen-det är ångbastu i den. :) kollar på dödligt vapen nu men ska sova. har ju massa att packa och sånt i morgon. 
pusspuss

traffic

Idag har vi varit uppe vig hollywoodskylten och kollat pa utsikten over stan. vi akte ocksa pa muholland drive dar man har varsta utsikten. Sen sa var vi pa farmers market och kollade runt lite och sen at vi lite. Sen nar vi skulle hem fastnade vi i trafiken :O dom hade stangt av flera gator och vi sag bara massa polisbilar och nyhetshelikoptrar. sa kom det fram att det var en demonstration mot prop 8. det blev ju ja i valet for att gaypeople inte fick gifta sig sa dom demonstrerade. Aja, nu ar vi iallafall hemma.

Puss

beachen

idag har vi varit pa santa monica shopping gata :) Efter det akte vi till beachen och badade och wow vilka vagor det var. Dom var hogre an mig :) Jag skriver fran freddys nya iPod touch. Jag far ryck pa den. Nu ska jag ga ner till poolen och roka. Ps, pa stranden sa trampade jag pa en glasbit sa nu ar det synd om mig. Buhu Pusspuss

Disneyland

Jahopp, idag bar det av till Disneyland. Forst kommer Adam och hamtar oss och vi ska ut och ata frukost.
Sen DISNEYLAND. Skriver senare.
Puss

L.A

Idag har vi varit i/pa Venice Beach och kollat lite.
Sen after fet akte vi hem till Adam och kollade pa den nyaste Jackie Chan filmen i hans egna biosalong och sen at vi lite middag.
Efter det spelade jag och Freddy biljard. 
Sen sa hoppade vi i Jacuzzin och badade lite. men sen blev det for varmt sa vi hoppade i den vanliga poolen och det var ISKALLT efter att ha blivit kokt. sa var vi i dar en stund och blev isbitar. det var ju sent sa poolen hade ju hunnit bli kall. sen i jauzzin igen :P
Igar var det halloween och vi gick runt lite och kollade pa 16th street dar det tydligen ska vara bast att ga trick or treat. Ett hus var sa fiiiiiint dekorerat och det var sa lang ko! Dom hade hyrt in vakter och grejer. =O
Vi fragade en vakt om vem som bodde dar - kommer inte ihag namnet - men han sa att forra aret hade han gatt in i huset och da satt Arnold Swartzenigger dar pa middag. sa den familjen som bodde dar kande honom.

Nu ar klockan 9.45 pa kvallen och det ar snart dags att lagga sig. Vi ska ut till Malibu imorgon bitti och bada i vagorna! =) WOW vilka vagor det ar! Sen sa Agneta vad vi skulle gora after men jag kommer inte ihag.
Men pa mandag ska vi till Disneyland =)

Puss pa er alla. hoppas nu har det bra.

RSS 2.0