Pigg

jahopp, nu sitter jag är klockan 6.40 på morgonen och är pigg som en lärka. har inte gått och lagt mig ännu så tänkte försöka vara uppe tills ikväll så jag kanske för en gångs skull kan sova som normalt folk, PÅ NATTEN! men men, jag blir ju så pigg på nätterna eftersom jag jobbar vissa nätter. men nu får det bli ändring på det!
Vid 5 så åkte jag hem hit till mamiii som jag är hos nu och har nu stulit hennes dator, men hon är ju på jobbet ändå så.. Mitt internet funkar ju inte men jag ska få hem ett trådlöst modem nu i veckan, hoppas det kommer idag =)

Igår så fick jag ett konstigt brev med posten och jag fattade inte vad det var. Det stod att det var en lönespecifikation från trollhättans stad, men jag jobbar ju inte för trollhättans stad nu, jag jobbar ju för JPC casino. Blev typ chockad och tänkte att det är bäst att jag tar reda på var dom pengarna kommer ifrån så jag inte blir återbetalningsskyldig om jag använder pengarna och dom kommit fel. Så jag åkte hem till mamiii som är bra på papper och sånt och vi kom fram till att det var semesterersättningen från det jag jobbade i sommras. Så det är skönt med lite extra cash nu i alla kriser som är.

Sen gick jag och tanja ut med hundarna en stund och sen till tanja och kollade på ugly betty och desperate housewifes :)
Vilken vändning det blev i programmet - susan som körde ihjäl dom! Undra vad han ska göra med hennes son? kan knappt vänta tills nästa vecka :) och det är coolt att jag har varit på wisteria lane under inspelning, de ni ;) men man såg inga skådespelare tyvärr :/

Ne, nu ska jag pimpla RedBull och kika vidare på datorn.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0