söndag

Usch, jag har varit så jävla sjuk i helgen :( Fick skjuts av Tanja upp till källstorp förut och dom kunde inte ge mig en dom om vad jag hade. Först trodde dom halsfluss sen körtelfeber men tydligen hade jag inget av det .. Det har varit så en gång tidigare också. Fick 2 stick i fingrarna och en bomullspinne nerkörd i halsen .. Men nu så fick jag kåvepenin och diklofenak och nu börjar det redan bli bättre! Har haft så ont i halsen att jag inte ens har kunnat dricka. Har varit så hungrig för jag inte kunnat käka sen igår morse men nu så är det lite bättre i halsen och jag har käkat nudlar. Men nu så ska jag sova och hoppas på att jag är bättre imorgon så jag inte missar för mkt skola

Här kommer lite bilder från i torsdags =D








vilket party ! =)

säger bara DAMN vilken kväll =)
Kan säga att jag har väldig träningsvärk i låren ! :P haha
Förfesten: sladda runt på jättens parkering. var ute med malin och tog en cigg så satte jag mig på huven och då började jonny köra så jag låg på huven och höll fast mig i vindrutetokaren som jimmy såklart satte på och sprutade med spolarvätska. jag råkade säga lite fel också så jag bara: Jag har sprutarvätska i munnen. det blev ett fint skratt. efter ett tag så skulle vi åka till jimmy och lämna bilen och hämta jonnys bil och på väg till jimmy så vevade vi ner rutorna och satte oss med benen inne i bilen och resten av kroppen utanför, haha. när det bara var jag kvar utanför fönstret så råkade jonny såklart köra in i en snödriva :P hehe. när vi väl hade bytt bil så åkte vi förbi jätten igen och då var det 2 polisbilar och en piket.. undra vad dom gjorde där .. höhö.
sen backstage =)
sen efterfest .. det gick väl sådär .. när vi gick till shell efter efterfesten så hade jag bhn utanför linnet .. hm.. och på väg från shell till jonny så hade jimmy den runt halsen. haha. sen så glömde jag den =/ haha illa.. på efterfesten så hade jag och jimmy även vattenkrig i köket så jag var heeeelt jätteblöt och jag hade ett vitt linne .. whiteshirt eller vad ?! :P haha
Nä, nu så börjar jag bli hungrig så får fundera ut vad jag ska käka för något.

arrivederci

Fäst vid P - Literally Speaking

Det blev inte klädseln jag och P hade tänkt igår för vi fick inte tag på alla tillbehör så istället så tog vi mina handbojor, som är riktiga och man måsta ha nyckel för att lossa dom. Jag hade nyckeln i min plånbok så jag inte skulle tappa bort den. Så skulle jag lura mina arbetskompisar att jag inte hade nyckel och frågade först Peter om vi hade en extranyckel eftersom vakterna har handklovar så tänkte jag att det fanns en nyckel.
Jag: har vi en nyckel till handbojorna ? Förfesten gick lite snett.
Peter: *skratt**skratt**skratt* nej det har vi inte, polisen sköter upplåsningen när vi har behövt använda dom. Har du verkligen ingen nyckel ?
Så jag erkände att jag hade nyckel i plånboken och så var det nästa offer - Joseph (vakten)
Jag: har vi en nyckel till handbojorna ? Förfesten gick lite snett.
Joseph: *skak på huvudet**skratt*, går in i köket där Peter gått in tidigare. Kommer tillbaka en liten stund senare och säger: Jag har hört rykten om att nyckeln ligger i sin plånbok.
Jag: *skratt* ja det gör den.
Plånboken ligger då på bordet och såklart tar Joseph den och springer in i köket och gömmer den !
Jag och P följer efter i handbojorna och jag börjar leta. Letar i kylen, frysen, ismaskinerna och till och med i chipspåsar.. Tillslut så hittar jag den i ett skåp där vi förvarar tallrikarna. Då blev det till att låsa upp oss - FRIHET, haha !
Sen så var det payback time ! Så jag försökte låsa fast Joseph. Vi brottades lite men jag vann inte .. =/ Fast jag fick ju på bojan på en hand så jag försökte låsa fast honom i dörrar och diverse saker utan success ! Så för att jag skulle sluta försöka så låste han fast sig själv i samma hand som den första bojan så han hade båda på samma arm. då gick jag där ifrån så han fick ha dom på sig ett tag :P haha

Sen när vi var ute och rökade så var det en sån blååååst brud ! =S Hon bara kom fram och kramade mig och shit. Sen efter ett tag så sa hon: jag måste bara pumpa bröstet, så vände hon sig om och typ pumpade ut bröstmjölk .. Jag och P och Joseph bara kollade på varandra och skrattade .. =S Fine, helt naturligt med bröstmjölk asså, men pumpa bröstet för hand mitt på gatan utanför en krog med massa människor .. Då hade ju jag hellre gått på toan och gjort det om det vore jag ! Det var massa mer som gjorde henne blåst, typ: jag ääälskar ALLA, BLA Bla bla.. aah, man måste varit där för att fatta .. haha

yeah, yeah .. nu så ska jag bänka mig framför tvn och försöka bli trött, har ju skola imorgon och sen efter det så ska jag jobba.

arreviderci


Onsdag

Nu så har jag pluggat färdigt för idag. Har nyss kommit hem, har varit och köpt hundmat för den var på väg att ta slut. Sen så kommer P hit och det blir förferre och sen backstage =) Vi funderar på ett särskilt tema för krogen idan och vi får se om P kan fixa grejjer till sig för det =D hoppas det, det hade varit kul ! Om det blir som vi tänkt så lägger jag upp bilder på oss imorgon och om inte så får vi se om jag talar om våran idé imorgon ;)

Nu så blir det städning som gäller !

arrivederci


heartbreaker

I keep thinkin' bout that little sparkle in your eye
Is it a light from the angels, or your devil deep inside?
What about the way you say you love me all the time
Are you liftin' me up to heaven, just to drop me down the line?

Are you a heartbreaker?
Maybe you want me for the ride
What if I'm fallin' for a heartbreaker?
And everything is just a lie
I won't be leavin' here alive
I won't be leavin' here alive, no

Temporary happiness is like waiting for the knife
Cause I'm always watchin' for someone to show their darker side
So maybe I'll sit back and just enjoy all this for now
Watch it all play out, see if you really stick around

But there's always this one question
That keeps me up at night
Are you my greatest love
Or disappointment in my life?

Are you a heartbreaker?
Maybe you want me for the ride
What if I'm fallin' for a heartbreaker?
And everything is just a lie
I won't be leavin' here alive
I might as well lay down and die

I'm holding on with both hands and both feet, oh
Promise that you won't pull the rug out from under me

Are you a heartbreaker?
Maybe you want me for the ride
I pray to god you're not a heartbreaker
This time around I won't survive
Cause if I'm fallin' for a heartbreaker
And everything is just a lie
I won't be leavin' here alive
I might as well lay down and die, oh
I won't be leavin' here alive

I guess I fell for a heartbreaker


ny header =)

Sitter i skolan och har webbdesign nu. Vi går igenom tabeller men det kan jag redan och det år sååå tråkigt så jag sitter vid photoshop istället och gör en ny header till min blogg ^^
Väntar på att Therece ska komma, hon skulle bli lite sen idag så fram tills att hon kommit så får jag lyssna på lite musik ;P
Har inte rast förens 9,40 men sen har jag lite mer webbdesign =) hoppas min nya header blir klar idag ! =D

Dags att arbeta lite.
ciao


visa ord

Några visdomsord till männen:
Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. Så om du ger henne någon skit, kan du förvänta dig ett helvete tillbaka..


inga hål ;)

Idag så har jag först varit i skolan och sen så var jag hos tandläkaren och inte ett hål hade jag ^^
Nu så har jag nyss käkat mat, gjorde en god wok med nudlar, haricot verts, vitlök mm. Riktigt gott blev det faktiskt =)
Nu så ska jag göra lite matte och sen blire att kika lite tv ..


Desperate Housewifes

Nu så har jag avsnitt 13 säsong 6 av Desperate Housewifes och det är ju sååå bra.. Längtar tills nästa avsnitt kommer ut ^^
Måste ses !


Måndag

Nu har jag precis kommit hem från skolan och en promenad med Lucifer. Funderar på vad man ska hitta på att göra till middag idag eller om jag orkar göra middag idag dvs. Det hade varit gott med typ flygande jakob utan jordnötter men jag orkar faktiskt INTE laga mat idag så det får bli nudlar ;P Ska räkna lite matte sen och bara slöa hela dagen tror jag. Imorgon så ska jag till skolan och direkt efter det så ska jag till tandläkaren. Jag har bara webbdesign imorgon som tur är så jag missar inga lektioner för tandläkartiden =)
Nä, dags att sätta igång med matten så läxan blir gjort innan jag glömmer av hur man gjorde ;)



Sofie och Kangas på Backstage i torsdags


Vi delade kärlek. Jag tog kär, du tog lek


Måndag

"En fattig människa är inte den som är utan pengar, utan den som är utan en dröm"

Här kommer en liten film som Marcos har gjort om Rocktomtens utekväll. Kan tyvärr inte lägga in den direkt på bloggen eftersom han inte lagt upp den på youtube.

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=257701767381&ref=mf



Jag i Torsdags på Backstage med Kangas mössa på mig =P
Bjuder på den ;)


Ordspråk

”Först när det sista trädet huggits ner, den sista floden förgiftats, den sista fisken fångats kommer ni att förstå att man inte kan äta pengar!”
Indianskt ordspråk

Stämmer så bra !

Rocktomten

Våran maskot på Backstage partade loss igår. Han vill inte inse att julen är över för denna gången !



Party på G



Inget party utan lite Black Jack



Tomten hittade lite party people i baren att rocksupa med !



FY, Tomten !! FY !



Efter en sån start på kvällen så stöter Tomten på STRINGMANNEN .. hmm, dags att ta det lite lungt kanske ..



Närå, han fortsätter och trycker i sig en hel låda Heineken



Dags för en vända till toaletten..



En gammal hedlig rocktomtespya, nu mår han genast mycket bättre ...



... och letar efter efterfest !



Fula ord väller ut ur tomtens mun ...



... och vakterna blir väldigt irriterade på tomten ..



... så nu åker han ut ! det var ett jävla motstånd han gjorde.



Det var så illa att han fick bli handfängslad och vi fick tillkalla polis !


Det var en vanlig lördag det för rocktomten, undra vad han ska hitta på här näst ?!.


Torsdag utgång

I torsdags så var jag på Backstage med Nathalie Wiik och tog några cider. Vi träffade massa folk där - som alltid ;) Bland annat Sofie, Kangas och Max mf. Men en gubbe tog priset ! En Tysk gubbe som hade byxorna långt nere och så hade han STRING ! öhm, man borde väl ha lite mer vett när man är 45+ ?! damn vad äckligt det var ! En tjej i vårat sällskap gick fram till honom, tog tag i stringen och drog ut dom och sedan släppte.. gubben bara skrattade :S euuw !



STRINGMANNEN !! hahahahaha



Sofie och Kangas



Har på mig Kangas mössa, haha =P

Hepp, nu är det dags att göra sig i ordning och traska bort till jobbet ! =)

Det ultimata är ej att aldrig falla, utan att hitta styrkan till att orka resa sig efter varje fall !


Torsdag

Igår så hade jag min första "riktiga" lektion i webbdesign. Jag har ju läst det innan, på gymnasiet. Men nu var det min första lektion i Webbdesign på Lärcentrum. Läraren var verkligen imponerad av mig för att jag jobbade så fort och han gav mig den första inlämningsuppgiften - som ingen annan i klassen fick. När jag läste igenom uppgiften så såg jag att det var precis det jag suttit och gjort på "skoj" under genomgången så jag var redan klar med den när jag fick den ^^ Man måste ju få brilljera lite ;) hehe. Matte B är det lite värre med.. fattar typ bara hälften av läxan .. typ 3x(4+7)y=0.. haha, måste hänga med på lektionerna !
Idag är jag ledig från skolan men trots det så vaknade jag halv 7 =S väldigt störande ! Hoppas inte jag vaknar så tidigt imorgon ! Börjar ju inte förrens 10.30 och sen så börjar jag jobba klockan 22.00 så jag måste ju vara utsövd :P
Nä, nu får det bli en långpromenad i det kalla med Lucifer =)



screw you!

Desperate Housewifes ! =)

Nu sitter jag i skolan och har webbdesign och slutar om 20 minuter. Igår så såg jag på ett nytt avsnitt av Desperate Housewifes och det var grymt bra. Susan ärver ev strippklubb av Karl och får reda på Mike brukar vara där och försöker förbjuda honom från att gå dit igen. Men så går han ändå och då börjar Susan strippa ! HAHA ! =)

Nu är det dags att jobba lite !

PussPuss


Desperate Housewifes

Igår så hittade jag det nyaste avsnittet av Desperate Housewifes som jag låg och kikade på. För er som inte vill veta vad som händer - sluta läs !

Det börjar med att dom är på sjukhuset och dom vet inte ännu vilka som har klarat sig och inte. Lynette klagar över smärtor i magen så hon blir inlagt för att kolla så tvillingarna i magen mår bra.
Under tiden så pratar Susan med Mrs. Mcklusky om Karl och då börjar Susan tänka på vad som kunde ha hänt om hon inte kastat ut Karl när han varit otrogen. Och då får man se hur Susan börjar äta kakor och sen får man se henne fet. Jag skrattade när jag såg det för att hon passade inte i dom extrakilona. hehe.



Något mer man får se är när Gaby drömmer om att hennes dotter räddades av Gud för en orsak och att Lynette bara var hans redskap för att rädda henne. Till sist så trodde Gaby att Lucia hade räddads för att bli en känd skådespelerska och så får man se när Gabrielle blir gammal. :P Resten få ni kolla på själva, orkar inte skriva ett helt avsnitt ;P Men vad händer med Lynettes tvillingar ?! Vilka är döda och vilka lever ? ..




...


johnny cash - hurt


...

I gave you everything I could, and you took it for granted.
I would have given you the world, but the world is not enough.
I worked my fingers to the bone and I thought that you would love me.
You left me vulnerable and alone, did you think that it was funny ?
I let you in on all my dreams, but nothings ever as it seems
I thought with you I had it all, but you wont catch me now
Im falling down, youve tooken everything you want from me
crashing down, you made me loose all of my sanity
Im going down, but I promise you this - Im taking you with me !

RSS 2.0