Quit smoking!

Sen i fredags har jag och Tanja minskat på rökningen för att sedan sluta helt. Vi har varit jätteduktiga tycker jag och imorgon har jag bestämt att inte ska röka alls!
Jag jobbar på Butlers imorgon och på lördag blir det party :) Har gjort mer Jell-O shottar så vi behöver inte vara rädda för att inte bli fulla :P hehe. aja, nu ska jag sova. Ska vara barnvakt till Lova och Smilla imorgon bitti så måste orka gå upp tidigt =O

Puss :)

tvättid

Idag håller jag på att tvätta lite. Och ikväll så blir det jobb på Butlers.
Ska snart ner i tvättstugan så hinner inte skriva så mycket mer men Jell-O shottarna är klara :) ska göra några fler i en annan smak :)
Fick tillbaka min mobil idag också :) den har ju varit på lagning men nu har jag den igen =D
Hepp, nu ska tvätten vara klar så får röra på påkarna.
PussPuss


Jell-o shots :)

YES, jag vet att jag har segat medd uppdateringen, IGEN!
I helgen så jobbade jag och hjälpte mamiii att flytta.
aa, det var lite uppdatering iallafall :P
Idag så var jag och Tanja och hämtade hennes bil i Vänersborg som hade varit på service. Sen åkte vi och fikade, det är ju faktiskt fettisdagen idag! Men vi köpte var sin budapestbakelse istället för semla :P hehe. Sen var vi ute på Överby och mamiii var med så hon fick köpa lite hundmat och sånt.
Sen käkade vi på donken och jag råkade få med mig ca 100 ketchupmuggar (A)

Det är ju för att jag har gjort Jell-O shots som vi ska ta på lördag. :) Är ju äntligen ledig på en helg så då får man ju supa till det lite :)
 
mmm namnam - jell-o shots :)


Nu har jag segat med uppdateringen igen.. jag vet..

yes, nu var det ett tag sedan jag skrev. igen... jag vet men jag har inte orkat eftersom mitt internet har ett eget liv :/
jag kommer inte riktigt ihåg vad jag har gjort i veckan men i torsdags var jag med Freddy och Filip, som är mina kusiner, på badhuset. dom var här i 2 dagar och hälsade på från Göteborg. Sen åkte jag till Tanja och Martin. Igår var jag också hos Tanja och Martin. Irma och Juhani var där också och vi käkade tacos. Innan jag åkte till Tanja så var jag och åkte skridskor med Marie och Anton. Fast jag har ju inga skridskor så jag sprang brevid Anton och höll hans hand för att han ville åka snabbt. Måste skaffa mig ett par skridskor asså. det är ju askul =) sen efter tacosen var det time att åka till jobbet. Hade inte mycket att göra, bara 5 killar på hela kvällen. det lät lite fel, men 5 spelare asså, haha. Igår var det fredagen den 13e och INGET ILLA hände mig ! WOOOOOOW :P men det kommer väl idag bara för det =/  Sitter i BJ på Olearys ikväll och efter jag jobbat så har jag lovat att köra hem min kusin Linda. usch vad snäll jag är :P hehe.
varför bo i Nossebro då LINDA ?! hahaha :) jaja, iallafall. :)

Idag fyller Jessica år så:
GRATTIS kussen :)
hoppas din dag blir bra =)

PussPuss

Update

Dags för uppdatering - jag vet :P

Lördag: Jobbade på Olearys och det var mycket folk och mycket spel vid mitt bord :)
Söndag: SOOOOOOOV och sen var jag hos mormor och åt god mat :D mums.
Måndag: Uträttade lite ärenden i stan. Sen var jag hos Tanja & Martin & Molly den bloddtörstige :P Hon har riktigt vassa huggisar som hon bits med. Grrrr, vänta du till jag biter tillbaka ;) hehe. nerå hon är söt :) när hon är lugn, sover eller snurrig :D

Ska på rättegång nu snart så det är bäst att gå upp och göra sig iordning.
(Det är inte jag som gjort något dumt!)

PussPuss


BLACK JACKEN STÄNGD ! ;)

Jag kom till O´learys och skulle jobba. HAHA!, det fanns inga folk - max 10 pers som inte jobbade eller kände någon där. Jag behövde inte ens öppna BJ bordet men stannade ändå kvar IFALL det skulle komma mer folk. Men OJ vad kul jag hade ändå =) orkar inte skriva så mycket men det var ombytta roller. Bella som är bartender satt  och sjöng och spelade. Trubadren satt och surfade på internet. Jag satt i baren och pimplade RedBull efter RedBull. Så kul hade vi allafall. :) Nu ska jag kika på film och förhoppningsvis somna efter massa RedBull :P hehe.

PussPuss


work

Ikväll så blir det till att jobba. Sitter i BJ (Black Jacken) på Olearys ikväll :)
Är väldigt trött så får väl se hur det går. Några RedBull på Olearys så är man pigg som en mört :P
PussPuss

Besviken

Igår var jag med Tanja en stund i stan och hemma hos henne och brottades med Molly. Grrr! :) Sen åkte jag till Marie och Robin och förfestade och sen blev set Lipz. Shit vad lite folk det var ! det var så tråkit där så jag och Marie gick hem redan vid 12! men, men... vad ska man göra ? Blev riktigt besviken för jag trodde att det skulle vara massa folk eftersom löningen och studiebidraget kom för inte så länge sedan :/
Har nyss varit ute med Ozzy i över en timme och han fick leka med en valp som heter Nova :) Så söt hon var, hon var så fluffig och såg ut som en isbjörn för hon var helvit också :P
Nu är jag hemma hos Mamiii och ska greja lite ingör kalaset imorgon :)
Nu tror jag inte att jag har något mer att skriva denna gången :P

PussPuss

tråkig tv

Nu ligger jag på soffan och kikar på tv, men det finns ju inget kul :( tänkte kika på en film men vet inte vilken! Kan inte komma på någon bra ju :/ men, men jag får väl kika igenom filmutbudet och bestämma mig :)

PussPuss

Cypern

Har varit på informationsmöte idag om att åka till Cypern och jobba. Om jag får jobbet kommer jag vara borta i 6 månader =O låter väldigt länge och jag har redan fått hemlängtan fast att jag inte ens fått reda på om jag har fått jobbet ännu :P typ 2 månader - okey - men ett fucking halvår ? men det är ju en upplevelse i sig.
var tvungen att gå upp vid 8 i morse för detta och somnade väl vid 4 eller något =/ så har varit väldigt seg idag.
När jag kom hem så la jag mig och sov igen :P mm, vad det var skönt =)

tidsfördriv

Nu så sitter jag och kikar lite på tv. Inget jätte bra direkt men ändå ett tidsfördriv. Nu kommer ett avsnitt av två och en halv män som jag såg tidigare idag =/ hm, får nog byta kanal nu.
PussPuss

En jätterolig helg och en konstig dröm

Nu har jag precis hållt på att fixa min kusins Jessica´s blogg. Den blev inte riktigt som jag hade velat att den skulle bli men vi får hoppas att Jessica är nöjd :)

Igår så vaknade jag upp hos Anders och Andreas efter en ganska tuff kväll. (A) Lite senare så kom Marie dit eftersom Andreas hade passat Anton och vi kollade först på Lilo och Stich eller hur det nu stavas :P och sen på Ice Age som jag tror vi vuxna tykte var roligare än lilla Anton =P haha, den filmen blir ju aldrig gammal :P Jag och Marie gjorde lite mat och sånt också.
Senare på eftermiddagen gick jag hem till Mamiii och städade undan efter festen och sen gick jag till Tanja & Martin och kikade på Pineapple Express som var gött sjuk. Drömde att jag blev nertagen i deras marianaodlarställe och hitler var chef och grejer och jag var tvungen att rulla massa joinar fast dom såg ut som cigarrer och luktade choklad :S sen skulle man pensla dom med ägg och strö på kokos. HAHA det var sjukt :S dom hade massa typ slavar som stog där nere och hitler tykte jag var den bästa för att jag var så snabb fast ändå nogrann. haha fan vad wierd dröm. aja iallafall, så kollade vi på den filmen och åt chips och popcorn och sånt :) Men jag var ganska trött eftersom Anton vaknade så tidigt och då vaknade jag också. så jag gick hem till mamma och la mig eftersom jag kände fortfarande att jag inte kunde sätta mig bakom ratten på kvällen. haha, det var så illa i lördags asså :P hahah :D
Har haft en störtskön helg iallafall :D

PussPuss

Igår kväll var en lyckad kväll :)

Jahopp, igår var vi först hemma hos mamiii och festa och sen drog vi till Sand och hade jättekul :D haha, hände lite saker också men det går jag inte in på vidare i bloggen :P

Jag, Irma och Tanja

Bildbevis på att Anders dansar, vilker aldrig händer.

Bullen, Alex och Johan

Tanja, Martin, jag och Anders i bakgrunden

Jag och Marie

RSS 2.0