blodbad på high chaparral ? eller inte....

Det står i tidningen att det var flera barn som slogs blodiga när diligensen välte på High Chaparral. Jag kan säga som så att jag var 10-20 meter bakom när det hände och det enda som hände med de 2 barnen som satt i den var att EN av tjejerna fick ett litet skrapsår på knät och ett litet skrapsår på armbågen.
När jag såg att hästarna blev skrämda av en orm började jag och mitt sällskap springa mot diligensen och jag hade neo i barnvagnen och sprang. Plockade upp Sannys flipflopp som han kastade av sig på vägen. när jag kom fram låste jag vagnen och kollade så att neo inte hade solen i ansiktet och gick fram till diligensen och lyfte ner den stora tjejen som kan ha varit i 10 års åldern. Hon grät så jag tröstade henne såklart. Sen när den lilla tjejen hade kommit ner på backen så såg j ag hennes skrapsår på knät och hämtade vatten under neos vagn och sköljde såret. Sen kom farmorn ut och ner och såklart var alla chockade men det var  ingen större fara med dem. Vi tillkallade Irene - High Chaparrals sjukvårdare och de följde med henne till sjukstugan. Sen var det inget mer med det. Det kom en truck och vände rätt på diligensen och end of story.
 
Jag står och sköljer av såret på lilla flickan.

Hemma igen - snart borta

Nu är jag hemma från High Chaparral och det har varit UNDERBART kul !
Orkar inte skriva allt som har hänt men OJ vad KUL jag har haft. Speciellt på tågrånet ;) HAHAHAHA
Imrogon skall jag åka till hunnebostrand igen och FESTA på måndagsklubben ;)
Hepp, nu skall jag snart kasta ut Elin =P
Puss

High Chaparral

Jahopp, nu sitter jag på bussen på väg till uddevalla. Skall bli upplockad av Ida och Sanny och alla dom så skall vi åka till Chappen (High Chaparral) =) Det är fruktansvärt varmt ute, men det är bra =) det kan behöva vara lite sommar innan det blir höst igen. =P
Kommer antagligen hem på söndag, och i helgen blir det probebly PARTY =) Det beror förstås på om Inga-Britt eller Kicki eller någon annan där borta vill passa Neo på kvällen. Men det brukar inte vara något problem :)
Det skall bli PANG PANG och sånt när vi är där nere =) Yiiiiiha COWBOY. HAHA ;) Hepp, nu är det dags och packa ner datorn. är snart framme i Uddevalla.
Puss på er alla.

äntligen internet:D

finally har jag tagit mig tid och beställt hem internet och det kom idag =) Jag kom hem från kusten idag och det har varit jättekul att vara där. så längesedan jag träffade dom =) och Neo är jättestor nu. 7 månader redan...
När jag kom hem till mamiii (skulle kolla post och sånt. hon är ju också på kusten nu :P) så träffade jag Elin en liten stund och sen åkte jag hem till mitt place. kollade mig post och då hade mitt internet kommit så det vara bara att ge sig ut och hämta det =) yeeey :)
Nu är det dags att duscha och sen kolla på ngn film och sova. Neo har ju hållit mig vaken så nu får jag min "skönhetssömn" HAHA ;)
Ha det bra alla.
Puss

kusten

nu sitter jag på kusten i hunnebostrand och det är fiint väder =) åkte igår eftersom jag slapp jobba. tyvärr missade jag Takida men får väl pricka in en konsert istället ;) Neo har blivit jättestor ! 7 månader och damn vad stor han är. eller asså, för och vara 7 mån är han kanske inte så stor men han har blivit stor sen jag sist träffade honom. nu går han i sin gåstol och bara skrattar när han ser mig. :P sugarpie =D
Nu skall vi fixa lite med terrariet - som skall hämta en orm i veckan och sen blir dt väl en dag på stranden eller något =D
Puss

Fallens dagar

Ikväll så var det fallens dagar och jag kan inte festa för jag börjar jobba 7 imorgon. =( inte nog med det så slutar jag 21 =O fuck....  jaja men sånt är livet. på söndag jobbar jag på det ena jobbet från 77 till 15.30 och sen på det andra jobbet 22 till 02. bläh. sen innan jag ger mig av till black jacken så skall jag såklart kolla på Takida som kommer till stan =) yeeey. =P sen på måndag bär det av till kusten 2 dagar =) sen back to work. =S länktar till BULGARIEN =) 27 augusti åker jag =D jaja, men jag skall väl försöka sova nu.
Puss

Kvällsdopp

Ett kvällsdopp i Öran blev det. Men damn vad kallt det var =O Från och med igår så skall jag inte bada om det inte är varmare än en glasspinne. för aj aj det var kallt som självaste antarktis. men kul hade vi iallafall =)
                          

Ikväll skall jag jobba på back Stage och jag tror att jag somnar nu =S Har försökt att ta en powernap men NEEEEJ, varför skulle jag kunna somna i någon timme eller så... Grrrr. jaja får försöka igen. =)
Ha det fint så länge.
Pusshey

doggyvakt

Nu sitter jag hos Susanne och är doggyvakt till Moa. Skall gå in till Joachims dator nu och spela lite Need for Speed ;) Har hittat en så fiiin biiil som jag vill ha !!!!! grrr, vad kär jag blev i den =) Den var inte så farligt dyr heller men motorn var defekt så... hmm, får ringa och kolla om han visste vad det var för fel på motorn. om det inte är nått allvarligt fel så har jag ju mina egna verkstadsnissar som fixar det åt mig ;) ibland är det tur att man har en låtsasbror som kan så mycket ;) hehe. hepp, NFS kallar på mig.
Ciiao

RSS 2.0