Wierd night asså !

Gött :) nu sitter jag inne i datasalen medans alla andra har omprov med i inköp och varuhantering UTOM jag :D yeey =) känner mig rätt duktig eftersom jag är den enda som slipper det =) fan vad duktig jag är ;) Det är helt tyst. alla sitter och tänkter. bara mina tangenter som låter när jag skriver :P haha. Ikväll så ska jag fortsätta gå på kursen. Sista kurstillfället innan jag ska ut på provpass som jag ska på Fredag och Lördag :) yeeey =) På fredag så ska jag sitta på Buddys och på Lördag så blev jag placerad på Back Stage. :) hoppas att det går bra =D Igår avr jag ute på en promenix med Elin och vi spelade lite basket (21:an) och sen så satt vi inne på en bänk i bergkulle, vid fotbollsplanen, och bara tjötade och sånt. På väg ifrån basketplanen så såg vi värsta knäppa sakerna :S Först var det typ ett UFO eller något i himlen. värsta stora ljusbollen bara flög över himlen :S wierd. sen så var det värsta creapy gubben som gick några steg och sen stannade han. sen gick han några steg igen och så stannade han. hela tiden typ :S Sen när vi gick förbi en gatulampa så slocknade den bara. och sen sprang en svart katt över vägen. fuck vad den kvällen avr knäpp asså. sen så satt vi på en bänk på en gård och då kommer STÖRSTA SPINDELN! jag skrek som jag aldrig skrikigt innan. tror att hela den gården vaknade eller något :P haha. Jag hatar verkligen spindlar. värsta som finns. och den var verkligen BIG. så vi bytte bänk. haha. Elin blev jätterädd när jag skrek och hon trodde att jag såg en råtta eller något. hon bara - men det är ju bara en spindel. säger hon som är rädd för sin egna skugga ;) hehe. The Wisher, Elin ;) haha. =) fan vad kul =)

Ikväll kanske det blir Gamle Dahl och grilla och ta några öl :) ska bara hitta lite folk :D
Nu ska jag sticka. Ut i det fina vädret och sola llite eller något :) Sen lektion. :P
Ciao

Lite pics från dopet

Här är några bild från dopet. Har inte fått de andra av Sophie ännu :P
Den är väldigt suddig  :/image173

Presentöppning. Barnen är väldigt nyfikna :P
image174

Sanny  och Ida (Föräldrarna)
image175

Återkommer med mer bilder någon annan dag.

2 hektiska dagar

I fredags var jag hemma hos Ida M och man kan ju säga tt det var fullt hus. Förutom Idas familj som består av Ida, Idas mamma Kicki, Hennes styvpappa Göran, Hennes syster Johanna, hennes styvsyster Jennie, hennes småbråder Kevin och Robin och Hennes son Neo och pojkvännen Sanny så var sannys bror Tammy (eller hur det stavas :P) där. Zarah, Skutten, Nina, Jonny, Jonathan och massa fler var också där. tror vi kom fram till att vi var 17 personen på kvällen och då var inte Jennie och Johanna hemma. dom kom hem på natten och Jennie hade killsällskap :P hehe.
Sanny gjorde tacos till alla 17 personer och jag och Ida bakade 9 tårtbottnar för at de skulle vara klara tills idag när det skulle bli tårta och gott :)
Idag så var det Neo's dopdag och vi har stressat massa. vaknade strax innan åtta och gick ner och skulle se vilka som var uppe efter kvällen med stress och lite öldrickande :P Det var 4 pers vakna faktiskt. hehe. Hörde iof att Ida var inne och duschade när jag vaknade så jag antog att Neo var hungrig på morgonen :P Sen åkte vi till supermarket och handlade lite saker som sista behövdes till de sista förberedelserna idag. Sen åkte vi till församlingshemmet där vi skulle vara efter dopet och ställde upp bord, dukade och gjorde massa olika sallader och sånt som ska göras. Sen blev det fort hem till Ida igen och tvätta håret och packa de sista sakerna. packa smink, kläder och allt som vi skulle ha med oss. tårtorna skulle med och sånt också. Sen tillbaka till församlingshemmet och göra det sista som skulle göras, byta om och fixa sig. Nu började folket komma. Många åkte ju lång ifrån för och komma på dopet. Efter ett tag så var det dags och gå upp till kyrkan när Kicki kommit med huvudnummret (Neo). Det var 3 till som döptes samtidigt. 1 kille och 2 tjejer. Sen när det var klart i kyrkan så var det dags för alla och gå ner till församlingshemmet. Efter allt var klart där och allt var städat och klart så åkte vi hem till Ida igen och bara slappnade av. Det var skönt. Sanny öppnade en öl och jag frågade honom vem som nu ska skjutsa mig hem? då sa han att han ville verkligen dricka denna ölen så jag fick låna hans bil :P hehe.
Nu så är jag hemma hos Keijo och Anja och passar Alexis och Dominiq. Dom sover så sött. hehe.
Nu är det dags för lite TVtittande.
Ska försöka lägga in bilder ifrån dopet imorgon. :D

Ladies Night på Lipz :D

Vad kan man säga? Glad att jag inte missade det ;) hehe.
image164

Jag Posar på Lipz Kastade pil innan Lipz, träffade den röda 2 gg :) Jerry och Pontus Jerry och Jag Sophie och Jag

Nu så tänkte jag snart åka till Ida M och sen imorgon är det Dop :D

Kalendern är fullbokad

Jahapp, det var ett tag sedan jag skrev nu men jag har så fullt upp hela tiden :S
Igår hade jag både Black Jack kursen och träning. men när jag väl kom till träningen så var den inställd - vilket jag hade missat :S jaja, inte mycket man kan göra åt saken. Idag har jag träning, imorgon har jag Black Jack kurs. Efter den ska jag hem till Ida M och hjälpa henne förbereda lite och sånt sen sova :) Sen upp tidigt och förbereda och shit, sen så är det dopdags. Sen på kvällen så ska jag vara barnvakt. Sen söndag igen så är det dags och träna igen. :P
Nästa vecka ska vi inte prata om. :S haha.
jaja, idag så hade jag velat gå på Lipz men vi får se hur det blir med det. Är förkyld och hade feber igår :(

När en tjej ...

Är tyst - så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud.
Bråkar med dig - tänker hon väldigt djupt.
Tittar på dig med ögonen fulla av frågor - så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.
Svarar jag mår bra efter några sekunder - mår hon inte alls bra.
Tittar sorgset på dig - undrar hon varför du ljuger.
Lägger sitt huvud på din axel - så önskar hon att du är hennes förevigt.
Försöker få kontakt med dig varje dag - då söker hon din uppmärksamhet.
Smsar ofta - vill hon att du svarar åtminstonde en gång.
Säger jag älskar dig - menar hon det.
Säger att hon inte kan leva utan dig - då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
Säger att hon saknar dig - så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.

studentkläderna fixade :)

Igår var vi alla och grillade :) det var riktigt kul :D Att så många kom också. det var najjs. :D trodde faktiskt inte det. men vi var väl 30 pers eller nått :D haha, jag trodde att det skulle komma max 10! haha. men dom jag sa till att vi skulle grilla snackade tydligen vidare så det blev en hel hög som kom :)
Idag har jag varit ute på överby och shoppat :D På VILA köpte jag min studentklänning jag skall ha på mig :D sen köpte jag en kofta på Gina som jag också ska ha på studenten om det är lite kyligt. Hm, sen blev det ett par skor till studenten som var jättesöta :D
Sen åkte jag och hämtade ut balklänningen också :) den var ju färdig att hämtas. alltsammans kostade nästan 4000 kronor :O haha. men det var värt det :D
Nu så är jag jättetrött så jag ska vila lite innan festen :D haha. hoppas jag somnar en stund. - en såkallad Powernap. ;)
Tizze pisse fyller ju år idag :D Lilla Christoffer blir 19 år ;) haha. han har hyrt en lokal så det blir PARTY i högsta grad :D Man måste ju vara i bra skick så jag hoppas att jag somnar en stund :D
Hoppas också att Jenny skickar bilderna ifrån Lipz i torsdags :D detta blir tredje dagen i rad jag dricker denna veckan :P illa. men, men . ligger man på topp så gör man ;) hehe.
aja, men dags och ta en POWERNAP nu :)
Ciao

Fan vad illa!

Jag brukar inte bli bakis så rejält men idag.. :S vet inte hur jag lyckades. Hela tiden hade jag en ny cider i handen men jag hade inga pengar med mig nästan och jag vet att jag inte använde mitt kort.
Jag spelade också Black Jack - jag och Sophie fick 100kr av Krille och då tog jag bara 40 kronor och sophie 60. Men när jag löste ut markerna hade jag 140 :D fan vad grym jag är =D haha. :)
Sen när jag försökte trixa med markerna men gick det åt helvete. Jag rekomenderar att inte prova och trixa med markerna när man är full asså :P haha. Sen fick jag massa flashbacks förut i skolan när jag träffade Sophie. haha. illa asså :O Men en sak kommer jag ihåg riktigt väl. haha, skadeglädje :) - kassörskan som tog emot inträdet ramlade och bara försvann bakom kassaapparaten. HAHA:) det var KUL :D sorry asså, men jag ahr sån skadegjädje.
Sen inatt drömde jag att spindlarna attackerade mig. USCH. Jag som verkligen ÄLSKAR spindlar - INTE!
Jag drömde också att jag typ var på lipz och hittade en mobil :S hmm, sjuka drömmar man kan ha. haha

Ikväll blir det grillning och lite lätt drickande :) mums. man måste ju passa på och vara ute i det fina vädret :D
Ciao

Black Jack proffs ?

Idag så har jag varit på Black Jack kurs eftersom att jag skall börja jobba som croupier. :) Idag kom Krille som jobbar för JPC och skulle styla sig lite :P hehe. Han lärde mig att trixa lite med markerna :) så nu sitter jag och tränar med min amarker som jag har hemma :P haha. så satt han några rundor och delade ut. Damn vad fort det gick :O haha. När jag satt som spelare så vann jag och vann och vann. undrar om jag ska bli poker proffs ? :) haha. har ju alltid haft tur i spel så :P hehe.
Nu ska jag kolla klar på filmen på 6an. det är någon film med Clintan. :)

Grattis !

Ett stort GRATTIS till min kära mormor som idag fyller 65 år :)
image162


2005-04-15 - saknar dig så mycket

Idag har det gått 3 år sedan du lämnade mig ensam på jorden. Saknar så dig oerhört mycket.
19/07-1966 - 15/04-2005
Bosse Ljung
image161

Bilder ifrån torsdag

Och nu kom bilderna på dom nya syskonen:

Haha visst är vi lika. Trillingarna Sara, Jerry och Elin.
PolkaShot :) Drinkar alá Sara
Giraffen ville också vara med på ett hörn så vi tänkte varför inte liksom.

och en närbild

Vet inte varför bilderna inte 'står upp' :S Ändrade det så dom skulle göra det men.. :S Jaja, shit the same.

Kross & fyrhjuling

Kom nyss hem. Jag är så trött :O
Har varit med Keijo och Alexis ute i deras sommarstuga idag och kört fyrhjuling. Keijo och Alexis körde kross. Det var riktigt kul :)
Har ont i hela kroppen nu och är jättetrött men shit vad det var roligt :) Så träffade vi Keijos bror också som var där ute med tjej och barn så vi körde lite med dom också. Sen skulle jag testa och åka med Keijo på hans kross och jag tror jag blundade nästan hela vägen. :O Shit vad kul det var. men jag var rädd. haha, tänkte att vi skulle vurpa eller att min fot skulle fastna i bakhjulet eller nått. Men det gick bra. :)image149
keijo tankar fyrhjulingen jag körde och Alexix startar sin kross.

Det var lite äckligt när man körde på vanlig väg för den spårade så mycket men när vi kom ut och körde offroad.. :D Det var kul :) bara till och gasa på :) Tror att jag var uppe i 80 km/h eller nått som mest :P vågade knappt kolla på mätaren men när jag väl gjorde det så stod den på 80 tror jag :)


Babysitting

Just nu så sitter jag barnvakt och jag är så trött. Vill sova :P
Inget kul på tv och hittar inget och göra på datorn heller. Så jag kom på den brilljanta iden och skriva blogg. Som om det vore något ovanligt ? nej men ja hade inget annat bättre för mig.
Åkte motorcykel förut =D det var kul :) förutom att jag var livrädd så som kork kör :S haha. men det var ändå kul. Tårarna bara rann av vinden och jag var mäst rädd att vi skulle krocka och jag skulle ramla eftersom jag inte ens hade hjälm på mig =O vet att det inte är bra alls men jag träffade han vid Hemköp vid MagnusÅbergsGymnasiet (MÅG) och jag vinkade in han till kanten. Hade varit med Sophie och käkat french på Shell. Mums :) så sa jag hejdå till Sophie och satte mig bakom kork och han körde ju som en galning (som han brukar) haha :P
När jag åkte kände jag verkligen hur mycket jag vill ha ett MC kort :)
Så de blir till och fixa det nu :)

Vadå snö?

Jaha det var ju väldigt trevligt och vakna upp och titta ut och se SNÖ ute. Jag menar liksom det är APRIL inte februari. När ska det bli sommar då? Jag vill att sommaren skall komma nu :) såm man slipper ha på sig så mycket kläder, inte för jag tänkt att gå naken, men orka ha flera tröjor och tjocka jackor på sig. :S
Sen när det blir bättre väder kan man sitta uta och dricka några öl och grilla :) mm länktar :D



Nya syskonen

Imorgon kommer det bilder på de nya syskonen Perry, Eerry och Serry. haha. Jerry, Elin och Jag  ;) haha.
Men jag orkar inte fixa dom nu :P haha. men imrogon kommer ni få ett gott skratt :)
Ska kolla om det finns nått på tv nu :P kommer aldrig komma upp imorgon till skolan. men shit the same. :P Hade ju kul idag :) hm. om  jag försover mig på de första 2 lektionerna imrogon så börjar jag 5 i 2 imorogn :O sikken sovmorgon :P hehe. men torr att jag är sjuk imrogn. känner förkylningen komma;) haha. lagom tillsammans med baksmällan :P HAHA. japp. men nu hittade jag VIP på 6an :) det är bra :) med Pam ni vet ;)  jahapp. sov gott :) dat ska jag göra :)
Natti Natti

Skatteåterbäring :)

YES jag får nästan 5300 kronor tillbaka på skatten :D
Fan vad gött :) Dom skall jag spara så jag kan ta MC kort tror jag :) Var och kollade med körskolan förut och jag behöver inte skriva in mig igen :) Bara och tuta och köra :P hehe. måste iof skaffa mckläder först :P haha. ett skinnställ är inte allt för billigt. Hjälm och sånt har jag ju redan. ;) hehe. ooosh jag vill ha det nu. :)
Eller så får jag spara pengarna till resan i sommar :) hehe. vi får se hur jag gör :) nu skall jag iaf göra börja göra mig iordning inför kursen jag ska gå på så jag jag förhoppningsvis kan börja jobba nu snart :D
Ciiao

Grävmaskinerna attackerar

Idag när jag var på väg till skolan så blev jag nästan påkörd av en grävmaskin. HAHA. dom håller ju på med massa vägarbete så jag gick och han fortsatte köra. haha. så stannade jag. och DÅ stannade han också. haha vägarbeterkillarna som kollade måste haft kul. HAHA :P
Ciiao

MC :)

Idag har jag varit och tränat och sen begav jag mig till sylte. Jag och Elin tar en liten walk och sen ringer vi ut Jerkan och vi sitter i halvmånen och snacakr med massa pers som också hittat dit. och då kommer Kork men sin motorcykel och klart att jag måste ta ett testvarv :) så jag kör runt litegrann på MCn och jag blev jättekall om händerna :O haha, men shit vad kul det var :) klart att jag ska ha MCkort nu ;) haha. Vågade inte kolla hur fort jag körde för jag vill inte ta ögonen från vägen. gasade ju på bra :D nu länktar jag verkligen efter MCkort :) Sen var vi utanför Emil och tjötade lite. Såklart var han på jävel humör och han brottade ner mig den jävlen ;) haha.
Sen strövade vi runt ett tag och hittade lite fler folk. Gick runt lite och sen så följde Sune mig en bit och nu är jag hemma och jag kom på att jag missat sista avsnittet av Starter wife. :( damn it !
Jaja, nu ska jag kolla tv och försöka sova.

Ciiao

Bästa haha

Nu skall jag snart sticka till skolan. tänkte bara slänga in ett inlägg snabbt.
Igår var jag och båda mina powersnuffsor ute och cruisade i pärlan :)
Vi åkte hit, vi åkte dit, vi åkte runt en liten bit. haha.
Sen när vi släppte av Ida hände det bästa. HAHA. orka bli sur för en sån sak. :P
Jaja, men senare skall jag träna och sen skall jag antagligen möta Elin och Ida.
Får ta och dra mig nu till skolan.
Ciiao Bella

Mer bilder på pärlan is incomming. Ni får chilla lite ;)

Hela lördagshistorien

Nu sitter jag i skolan och väntar på att svenskan skall börja. det är ju bara 1 timme kvar nu :S
Usch. igår var jag helt död eftersom jag inte sovit något på lördagen. haha. först så satt jag ju barnvakt och sen åkte jag och hämtade Ida, Sebbe, Elin och Siipola i stan. Dom hade varit på Sand så jag tog pärlan och åkte och hämtade dom. sen så åkte vi till Grill House för alkisarna var hungriga :P haha. När vi stod i kön gjorde Siipola sitt 'Shrek vrål'. Han ser ju ut som Shrek, bara den gröna färgen som saknas. Han vrålade för att vi skulle skrämma bort alla i kön för det var så lång kö. HAHA. det funkade inte. alla bara kollade på oss när vi stod och skrattade. hehe. men han känner någon där så han gick före alla ändå och vi fick mat fort :P hehe :D Siipola köpte mat till mig också så jag fick ju också äta haha :P sen åkte vi runt lite och så såg vi att det lös i valkyrian mitt i natten så vi tänkte PARTY men icke. Siipola gick ut och snackade med folket som stod där. Det var några oldpeople som hade haft något. :S Sen var jag nära på och backa på Siipola. haha. han stod i vägen :P haha. Så åkte vi och släppte av Ida och Snuttelito (Sebbe) hos Ida. Sen åkte vi och droppade Siipola och han bjöd oss på efterfest men vi var ganska trötta. klockan var då runt 3. Men detta hindrade inte oss inte, jag och Elin drog vidare och ringde och väckte kim. vi var ju tvugna och visa upp pärlan :) Sen drog vi vidare till Kristian som fyllde år. När vi kom dit så var han deckad. En killa låg också på badrummet däckad. däckarns son som han fått av elin som smeknamn. Yttligare en låg på soffan så det var bara Jerry och Elina som var vakna. haha. sen så skulle Jerkan böra in Däckarns son till den andra soffan men detta misslyckades eftersom Jerkan tappade han på golvet och killen typ tappade byxorna samtidigt. Så skulle Jerkan sova där men när jag och Elin var i sylte så ringre Jerry och frågade om vi kunde komma tillbaka och hämta han. haha visst, det gjorde vi. 30 kronor JERRY haha, en grej som bara jag Elin och jerkan vet vad :P "Man får mer pengar av att råna en hora" HAHA ;)
Sen när vi släppt av Jerry så stack jag och Elin vidare och letade folk vid 4-5 tiden på morgonen.
Då ringer Ekman.
Vi skall åka till sandhem och snacka med han en stund.
Vi åker vägen genom kronogården och efter OK har någon satt ut en vägarbetesskylt så dumma som vi är så följer  vi ju den. den står ju mitt i vägen och vi hamnar på cykelvägen och får köra där brevid kyrkogården hela vägen tills vi kom till fordon. Vi kom ut i rondellen och hela vägen vi körde på cykelvägen tänkte vi att antingen kommer någon stå med pistol och råna oss eller så filmar någon detta och lägger ut på Youtube som 'dumma blondiner kör på cykelväg' och har jättekul åt detta. HAHA, vi hade också rätt kul åt det. - efteråt när vi kommit bort ifrån cykelvägen dvs :P
När vi väl kom fram till Ekman så diggade han bilen fett mycket. Han höll på och tappa hakan när han såg oss komma glidande i den :)
 Det slutade med att jag och ELin kom hem vid halv 6 - 6 någon gång. jag somnade ju inte direkt men sen vaknade jag vid 9 :S inte mycket sömn den natten inte. hehe ;)

Men vi hade kul jag och Elin. Vi blev också bjudna på efterfest till Siipola men vi ville åka i den bästa bilen i hela stan :P


Nya pärlan :)

Jag säger bara WOOW :D Bilen är ju fett cool asså :D
ÄLSKAR DEN :)
Den är fet och man känner sig som en kung (drottning för min del ;) ) när man kör den :)
Alla kollar upp på en för man sitter så högt upp för bilen är så grymt STOR :)image136
 Elin testade och sitta förarsätet. Hon ville känna sig häftig ;) haha. Lite full kanske ;) HAHA. 6 på morgonen HEJ !
Motorcykeln är Keijos och den är också fett grym :D
Ska ju ta tung MC-kort när jag fyller 21 ;)

Bilder ifrån fredagen

barnvakt

Idag så sitter man barnvakt åt Philip, Alexis och Helena.
Jag har äntligen fått dem i säng för dom var jättejobbiga denna gången. Inte Helena men pojkarna var jobbiga. Men men jag har ju fått dom i sängen och det är det som räknas :P hehe.
Ozzy är med mig och vaktar mig och barnen :P Nu så ligger han inne hos helena och sover som en gris. haha. min lilla valp är ingen valp längre. han är ju mer än ett år nu, men lika söt för det :P

K and K ;)

Kissa inte på en kyrkogård

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

K and K ;)

Min balklänning har kommit :)

Nu har min balklänning anlänt till Dreamnette :) JAA :D
Ska ta med min balskorna och knalla ner till dreamnette nu. Elin skall kika förbi och vi ska promenare dit så ska hon få se mig i min FIIIIINA balklänning.
Den skall nu sys upp och det är färför jag skall ha mina skor med mig så det blir bra längd till skorna och sånt :)
Funderar på om jag skall bädda min säng innan jag går. hmm, det får nog bli så. vill inte komma hem sen och allt är huller om buller you know :P
Nu länktar jag som fan till STUDENTEN som sker fredag den 13 !!!!? :S juni.
Jaja, det är väl bara att stå ut med det datumet. haha. men det är rätt coolt ändå och ta studenten på ett sånt datum. Men man är ju lite rädd för att vagnen ska välta eller något. Hmm. det märker vi ;) haha.
Nu skall jag bädda och sedan fixa mig för en tripp ner på stan.
Elin segar som vanligt ;) hehe. (A)


K and K ;)

Albin 8 - busringer.


Haha, vad synd :) men det var kul och skratta åt :D

K and K ;)

Städmani

Igår så städade jag massa i min lägenhet. I stort sett allt som går och torka av med en trasa blev avtorkat. DAmmsuga, torka golven, städa kliniskt rent. vet inte varför jag fick sådan kick. Inte nog med det så när jag åkte hem till min mamiii igår efter träningen så är det väl så klart att jag forstsätter och springa runt med trasan där. HAHA. Jag är inte direkt den personen som springer runt med en trasa och toskar av och jag gillar verkligen inte att städa. men men, idag så är jag på trasan igen. allt är avtorkat men jag hittar ändå massa och torka av ändå. Typ sånt som jag redan torkat av 2 gånger igår har blivit avtorkat idag också :S hmm, wierd. Jag tror att jag får kolla så jag inte är sjuk eller något. Jag hittar alltid på roligare saker än och städa men ändå springar jag runt som en virre pelle idag och jag tror att det går att äta ifrån mitt golv idag. Jag ska inte testa för då blir det ju smutsigt igen ;) haha. Ser nu att mina blommor behöver vattnas lite också. :P en av blommorna börjar hänga lite på sniskan :P då är det dags och dränka dom i vatten och så låta det gå några veckor igen ;) haha.
Dumma Jacqueline körde på en eller om det var 2 ankor igår fick jag reda på idag i skolan. haha, när Linnea berättade det så tyckte jag så synd om ankorna men kunde inte sluta skratta för hon berättade det så roligt. HAHA. sorry ankorna, ni måste varit söta så som Linnea berättade det men det lät bara så kul :P hehe.
På prover jag gjorde innan påsklovet i Inköp- & varuhantering så fick jag GODKÄNT trots att min lärare stressade mig när jag gjorde det ! haha, elaka Pigge!. det kommer tillbaka :P HAHA, nästan alla fick IG utom jag :) Jippie. första gången som jag får G och alla andra får IG ;) haha, IN YOUR FACES BITCHES ;) haha :D det var faktiskt ganska kul för vi skojade om det innan att alla skulle få G utom jag. haha, så var det tvärtom :)
Ska väl ta en walk med Elin och Jerkan senare antar jag. Hoppas att det är fint väder imorgon som Jerry sa att det skulle vara. 15 grader och SOL skulle det vara sa han. det var visserligen 1 April när han sa det, men han är för korkad för och ljuga :P haha. skoja bara, men jag hoppas inte att han ljög för om det är bra väder så ska vi grilla och dricka lite öl och sånt på kvällen :) Så det måste vara fint väder :)
Jaja, nu så ropar disktrasan på mig att jag ska fortsätta och städa så jag får väl göra det :P



K and K ;)

Drinktips

Midori Sour


Midori Sour


2 cl Midori
2 cl pressad citron
2 cl Whisky
äggvita

Skakas och serveras i martiniglas.
Garnera gärna med ett rött bär på pinne.

Drömpool ? :)

Tänk och ha en sådan pool i trädgården.
Om jag någon gång blir riktigt rik och skaffar ett stort hus så kommer nog en sådan här pool ligga bakom huset och vänta på att jag ska dyka i :)


K and K ;)

Snabbis

Slänger in ett inlägg innan jag ska till skolan. Sitter hos mamiii nu och väntar på att klockan skall bli såpass mycket att det är dags och röra sig till skolan.
Vaknade av att Ozzy hade occuperat hela soffan jag sov på. GRRR ! haha, han knödde som fan jävla hund ;) haha. nedå han är ju så gullig. Och så stupid. Jag fattar ärlig talat inte hur en hund kan bli så stupid och klumpig. Fast han är ändå rätt smart samtidigt :S hmm, det går inte riktigt ihop det där änna :P haha.
Jaja, dags och sticka till skolan nu.

K and K ;)

'Bästa dan'

Just nu så sitter jag hos min mamiii och tjötar med Elin. Vi kollar på massa gamla bilder ifårn "bästa dan". haha, för er som inte vet vad "bästa dan" är så är det en kille som presenterar sig som MANGE 20PLUS som alltid frågar hur det är och när man frågar hur är det själv så säger han alltid BÄSTA DAN!
Så nu så är alla roliga fester uppkallade till BÄSTA DAN !
När vi säger gamla bilder så är det bilder ifrån typ sommaren 2005- år 2006 innan allt folket splittrades. De gamla goda tiderna dvs
;)
Har bestämt mig för och sova hos mamiii inatt för jag orkar verkligen inte åka hem ikväll. uhh :P Johanna - jag säger bara flytta medans du har lägenheten kvar :P
Vi var ute och gick med Ozzy (min lilla hundvalp på 1 år ;) ) och jag skulle knacka på Idas fönster och Sebbe skulle dra ner persiennerna eller något och han blev jätterädd. HAHA, det var så kul. Han blir alltid rädd när man skrämmer han :P haha. Det är snuttelito det :P
Nu så är det snart dags och kasta ut Elin och gå och lägga sig. Har ju faktiskt skola imorgon. Ska fåreda på vad jag fick på provet jag gjorde innan påsk. Träffade pigge (min lärare) igår men han vägrade säga vad jag fått. HAHA, det blir payback på det. :P
Jaja, dags och kasta ut 'smart asset' Elin och gå och lägga sig.

K and K ;)

I am Sam

Ligger och kollar på en film som heter I am Sam. Har sett den jättemånga gånger men den är ju så bra :)

"Love is all you need"
Jag ska till träningen snart. Väntar bara på att klockan ska bli dags att ge sig av.
K and K ;)

Balbiljett =)

Idag så köade jag en haltimme innan det öppnade för att kunna köpa balbiljetten. Idag sålde de bara 75 stycken och jag stod långt fram och jag fick en :)
Vilken tur eftersom jag redan har klänning och skor till balen :P hehe. Väntar bara på att klänningen ska komma så jag kan åka ner till stan och sy upp den =)
Igår var jag ute med Elin och Jerry på promenad med Jerrys hundar, Rambo och Topsy. Alltid lyckas hens hundar lera ner mig. jag vet inte hur men jämt när jag träffar dom så gör dom mig lerig :S haha :P Jaja, tvätta måste man
ändå göra ju :P

K and K ;)

Hade lite tråkigt :P

Så jag gjorde ett litet bildspel :P

 K and K ;)

Balskorna köpta :)

Idag har jag varit ute och shoppat skor till studentbalen :)
Nu är det bara och hoppas att min klänning kommer snart också :) Jag beställde den ju i December så den kommer väl när som helst :D
image135
K and K ;)

Senaste dagarna

I lördags så var jag på Sand med Ida och Elin. Dagen efter så skulle jag upp på dop så jag gick hem vid 1 halv 2 någongång.
Thomas kom och hämtade mig på söndagen och vi åkte till lilla byn nossebro.
Mitt lilla gudbarn Jennifer var jättesnäll i kyrkan och grät inte alls. Bra tycker jag eftersom att jag var rädd att hon skulle börja gråta. När prästen tog henne och la vatten på hennes huvud så gjorde hon ett läte ifrån sig så jag tänkte att hon skulle börja gråta men hon bara skrattade åt prästen. haha. Duktig flicka hon var :)
I går (måndag) så gjorde jag inget speciellt. Först skolan och sen så kollade jag på The hill have eyes 2. Funderade på om jag skulle orka åka och träna men sen kollade jag ut och det regnade så då tog jag fram datorn och pratade lite med Johanna. Hon är så lat. Hon har en lägenhet men orkar inte flytta för då måste hon ju diska och laga mat och tvätta och sånt själv :P haha. Hon ska bo hemma hos Malin hela livet har hon tänkt sig :P haha.

Idag så stod jag i kön för balbiljetterna till studentbalen. Hade stått i 30 minuter och var nästan framme när dom säger att det bara finns 5 biljetter kvar! Jaha, kul. bara att komma tillbaka och hoppas på det bästa imorgon igen.

Bara hostan kan sluta snart så är jag fit for fight igen :D

RSS 2.0