Happy Halloween

Idag vaknade idag av att min kära hund stod på mig och slickade mig i ansiktet. Då var det dags att gå upp, ge honom mat och gå ut med honom. Försökte somna om, men det har inte lyckats så jag får väl gå upp och vänta på att Sophie kommer så vi kan traska bort till mamiii och lämna Lucifer eftersom jag ska vara på jobbet redan halv 5 - 5 och bli sminkad och dekorera lokalen :)

Nu ska jag gå och sätta in linserna så jag hinner vänja mig med dom :P



PussPuss


mot jobbet

Hostmedicinen nerpackad och dags att bege sig mot jobbet. Feber och hosta kan inte stoppa mig denna helgen! Speciellt inte imorgon när det Halloween och vi ska bli sminkade och klä ut oss :) roligt värre ^^ Kommer se så hemsk ut :D dekorera och sånt ska vi också göra imorgon =)
Det var folk som var utklädda igår redan, en som jag blev lite scared för var en kille som hade en kycklingdräkt på sig. haha, man såg ju inte ögonen så det vad hemkt :P haha




Idag är det Marcos som är dj - även kallad DJ Puta.



Nu sticker jag till jobbet.
PussPuss


work

Nu är jag nyduschad och ska göra mig iordning för jobbet. Hostmedicinen ska packas ner i väskan och kommer att användas väldigt mycket ikväll vill jag lova! Var nyss ute och mötte P. Hon skulle låna några skor och lite toppar till halloween. Hon ska klä ut sig med min blonda peruk och cowboyhatt och klackskor :P haha, man är inte van att se henne som "tjej". :)
Aja, nu så ska jag göra mig iordning och gå ut med Lucifer och trakska bort till jobbet.
komsikomsi till
Backstage ! =)

PussPuss


Host

uhh, hostan slutar aldrig! Tror jag börjar bli beroende av hostmedicin och nässpray. Borde egentligen städa men enda anledningen till att jag går ur soffan idag är för att gå ut med Lucifer och för att jag ska jobba inatt.. Funderar också på vad man ska ha till middag idag, det får inte bli nått komplicerat idag.. hm, får tänka på det ..



PussPuss


Onsdag

Har nyss vaknat och jag är inte så sjuk som jag trodde jag skulle vara idag på grund av mitt lilla missöde igår :P Ikväll så blir det jobb och som sagt så är det höstlov på Backstage så Walking with strangers och Scene for jedi står på scen.

Nu så ska jag koka mig lite mannagrynsgröt :) MUMS



Nu så har jag kommit på den ultimata halloweenutklädseln :D
Ni får se på halloween ^^

PussPuss


Utelåst

Var ute med Lucifer för en liten stund sedan och lyckades för första gången låsa mig ute. Har stått i en varm dusch ett tag nu och nu så ska jag krypa ner i soffan, kika film och hoppas på att jag inte blir ännu med sjuk nu :(
 Hade ju bara t-shirt och tunna byxor på mig. Ska ju jobba imorgon natt så jag får inte bli sjukare. är ju redan på gränsen från att inte kunna jobba ..
aja, nu så blir det iallafall film : 100 girls. Har inte sett den ännu så jag hoppas den är bra =)



Och om ni undrar hur jag kom in förut så kom grannen och öppnade :P

PussPuss


Tisdag

Tisdag
Idag så är Lucifer jättedålig i magen så jag springer ut med honom helatiden och har inte sovit mycket alls inatt. Är själv sjuk vilket gör det hela ännu jobbigare. Har massa ärenden att utföra idag också så det är snart dags att dra sig mot stan.
Imorgon så blir det jobba ( hoppas jag blir friskare, så jobbigt att jobba sjuk ) -
Höstlov på Backstage så Walking with strangers och Scene for jedi kommer spela och förhoppningsvis så blir det mýe att göö ;D
Så komsikomsi till Backstage på onsdag ^^



PussPuss


Måndag

Hahaha, bästa bilden det blev i lördags på jobbet. Får ju erkänna att vi är väldigt snygga .. not, :P



I söndags så kom jag hem vid 8 på morgonen efter jobbet och efterfesten, var inte jättenykter direkt men kul hade vi =) Nu så kollar jag på film och ska väl snart sova I guess.
Ha det gött alla.

PussPuss


Måndag

Vaknade idag av att Picasso och Lucifer bråkade i sängen. Inget skönt uppvaknande vill jag lova!

Idag är det måndag och ska man hitta på idag då ? Först jobba lite och sen när jag kommer hem så ska jag städa för det har jag inte gjort på hela förra veckan =O Eller jo, det har jag visst gjort men inte hos mig. :P Hoppas min förkylning kan släppa snart också, det är så jobbigt. Man är helt orkeslös :/

jaja, det går som det går .. Nu ska jag gå ut med Lucifer och sen fixa mig för att åka och jobba.

PussPuss


Headline unknown

Varför kallas Trollhättan för akvariet? Jo, det är så många gupp i.
haha,, var tvungen att sno den komentaren av rajjan för jag tyckte den var rolig (A) =)

Har nyss kommit hem efter att ha varit en liten sväng och träffat Krick och Mr Mortå, det var ju inte igår och nu så skriver jag blogg samtidigt som jag leker med Lucifer :P

Igår så var jag hos Tanja och Martin och hälsade på en snabbis innan det var dags att åka hem, gå ut med Lucifer och vidare till jobbet.

Sitter också och filosiferar på vad jag ska ha för outfit på halloween. Jobbar på Backstage då och vi i personalen ska vara utklädda =D

Sen så längtar jag till krogbowlingen =) Har ju 2 team jag kan vara med i, men jag väljer att spela med Backstage och förhoppningsvis spöa skiten ur JPC (mitt andra jobb) (A) Förra året så kom ju JPC fyra om jag minns rätt så vi får bowla bra för att slå dom, Chrille kommer ju komma ner från Stockholm för att hjälpa JPC och han är grymt bra så ,, aa ..

Osbourne reloaded på tv så -
PussPuss


Blame it on the alcohol


Hahaha .. jag tycker nästan synd om honom ju, att man kan bli så packad ;P

Har nyss kommit hem från jobbet och nu är det dags att sätta på en film, dricka JULMUST och somna på soffan =)

PussPuss


ingen rubrik

Just nu så sitter jag och kollar på tv och väntar på att få skölja ur hårfärgen jag har i huvudet .. Ikväll så är det jobb som gäller så jag måste leta fram kläder jag kan ha på mig också .. tror jag vet vad det blir ikväll men är  inte hundra på det, jag är ju tjej - tar ju ett tag och bestämma sig ;P hehe ..
Efter jag sköljt ut hårfärgen så blir det en promenad med Lucifer och sen börja göra sig iordning :)

PussPuss


skor

0-7d1f8fd44b551c72fe6a4c83589a08fb.png

Kolla varifrån!

skor


even more

4d429d1e969bb96391539a09ad63cf2b.png

Kolla varifrån!

even more


more

0-4b97d25fbd0d2b23f3f7de178755f543.png

Kolla varifrån!

Mer skor :)


nya skor :)

-5fc45dae2874aa28c67f855ce8600cd.png

Kolla varifrån!

nya skor :)


no headline

hm, orka att bara en bild kom med när jag mobilbloggade då :( få göra massa inlägg för att få med alla bilder, min kabel till mobilen är ju fortfarande nerpackad och jag vet inte i vilken låda den ligger i :( kommer fler bilder =)

PussPuss


idag så har jag unnat mig några sk

0-237ac6569208c76a78c8a84f53ba69ed.png

Kolla varifrån!

PussPuss


Tisdag

Nu var det ett tag sedan jag skrev - jag vet ..
Är just nu i göteborg och passar mina kusiner medans min morbror och hans fru är på älgjakt i fjällbacka. Är dessutom sjuk, bättre idag än vad jag var igår som tur är :)

Vad har hänt då ? :
- hål i avgasröret på bilen
- sjuk
+ snart klar med lägenheten
+ sjukt bra kvällar på jobbet
+ planerar klädsel för halloween (jobbar), enligt facebook så skulle jag vara prinsessa men det är ju inte ett dugg hemskt så nej tack ..
+ Lucifer är snart helt rumsren =D

aah, en liten sammanfattning av allt .

Imorgon så ska jag hem till trollhättan igen och förhoppningsvis så är jag frisk imorgon ( tror inte det men hoppas) för det är så jobbigt att köra bil när man är febrig och förkyld .

PussPuss


RSS 2.0