Bus, bus och massa bus ! =)

Igår så var jag hos Ida och Sanny och umgicks lite och sen när barnen hade lagt sig så bestämde vi att jag skulle sova där så det blev 3-4 groggar. Vaknade imorse när barnen vaknade och ville inte så upp (sover på en madrass i vardagsrummet) och sen så kommer Sac fram till mig och då kände jag att han hade bajsblöja så jag sa till Ida: Ditt barn luktar bajs. Och sen så var det bara att vakna till liv för då började både Sac och Neo att hoppa lite smått på mig och leka massor så det blev inte någon sovmorgon iallafall.
Sedan så var det dags för Neo att gå till dagis och Sanny att åka och jobba och medans Ida körde Sanny till jobbet så storbusade jag med Sac. =)

Dagen har rullat på, vi var och hämtade Neo på dagis och busade massor, tittade på film medans Sac sov en stund och sedan så skulle vi åka och hämta Kicki på jobbet eftersom hennes bil var på verkstad. Sen blev det en tur till Överby och Sac fick syn på poolerna som är där (någon sorts fontänliknande saker men utan fontän och jättelåga så Sac 1 år kan lätt klättra över kanten utan att anstränga sig) så vi fick kavla upp ärmarna på honom och ha koll medans han fick plaska med händerna i vattnet. Neo ville åka med Kicki hem så när jag och Ida och Sac kom hem så busade vi ännu mer och han skrattade så mycket att han knappt fick luft, barnskratt är ju för härligt =)

Ja, har varit jättekul och nu har jag precis kommit hem och jag känner att det är snart dags att sova, haha. Jag är inte van att lägga mig så här tidigt men jag vet att dom få gångerna som jag lyckats somna denna tiden så brukar jag bara sova ca 3 timmar och vakna vid 23 - 24 tiden så vill inte sova ännu men jag vet att om jag inte sover nu så kommer jag bli typ övertrött senare och inte kunna somna . Jobbigt läge ..

Jaja. Det var iallafall det jag hade att skriva idag. =) Puss Puss

Onsdag

Nu får det bli en snabbdusch och sedan så ska jag rulla ner mot stan och ta en fika med Ida och Sanny och Sac.

Får se om jag hinner blogga något idag eller inte men om inte så får ni en update imorgon såklart ;)
Ciao

Min älskade Pelle - vad jag har saknat dig !

Idag så har jag varit på näl och skulle ge blod men det var visst bara prover som skulle tas idag. Så om ca 3-4 veckor kommer jag få en tid när dom kollat om mitt blod är friskt.
Sen var vi på snäjk, vildmarksaffären i grannstaden, och kollade efter ett täcke till Buster eftersom dom hade 50% på dom där men det fanns inga i hans storlek, dom satt antingen åt som ormskinn eller så var dom för stora som hästtäcken på honom så han fick inget täcke idag.

Sen var jag hos mamiii och kikade efter vårat gamla nintendo 8 bitars (NES) och hittade det men när jag kom hem så såg jag att det saknades en sladd =/
Så jag åkte tillbaka men den låg inte i den lådan där NESet låg. Så jag började rota i alla andra lådor och hittade Pelle. Min kära lilla Pelle <3
Pelle är en gosedjurspingvin som jag har haft så länge jag kan komma ihåg. Om jag inte minns fel så är det min morfar jag fått honom av. Och jag började tänka på den tiden när man inte hade några bekymmer. Den tiden jag fick flashback till var när jag var 4 eller 5 år. Vi bodde i en trea på humlan, jag och mamma. Jag hade en vit loftsäng med ett skrivbord under.
Min matta var grå med något mönster på. Jag hade en brun målad byrå och uppepå den stod Chiko - våran nymfparakit.
Jag hade något skåp av nått slag också. Typ något skänkliknande, där jag hade massa leksaker i. Nått sorts hörnskåp kan jag minnas också. Och så hade jag Paddington Bear sängkläder som var mina favorit sängkläder.
Kände hur det luktade. Just den dagen jag fick flashback till var när jag fyllde år. Jag minns att jag hade vaknat före mamma och gått ner från min säng med Pelle. Vi satte oss och började leka med leksakerna i skåpet. Då kom mamma in och tvingade mig att gå och sova igen. Jag blev så arg på henne - jag fattade ju inte att jag fyllde år och att hon skulle komma med massa presenter till mig när jag egentligen sov.
Men när hon kom in efter att jag tjurat uppe i min säng en liten stund så minns jag att jag fick massor av presenter. Två minns jag fortfarande vad det var. En leksaks saxofon som jag spelade dag ut och dag in på. Sen fick jag en leksaks keyboard som även den gick i högvarv.

Tårarna bara rann på mig när jag fick denna flashbacken. Hela vägen hem rann dom, jag kunde knappt köra. Jag saknar att vara liten. Jag saknar att inte ha några bekymmer i världer förutom vilken leksak man ska leka med. Min Pelle har jag saknat men han fick följa med hem. Kunde inte fortsätta leta efter kabeln till Nintendot så jag och min älskade Pelle får lägga och och kolla på massa gamla disney filmer nu och minnas ännu mer !


W.A.S.P till Trollhättan

Idag blir dagens goda gärning att donera blod. Skulle ju varit där för 2 veckor sedan men då hade jag inte sovit den natten, och då menar jag INGENTING, så jag kände att det var inte perfekt att donera blod när jag var så utmattad och trött för att sedan tappas på blod och bli ännu mer matt.
Så jag bokade om tiden och den är idag 13.15.

Idag så släpps det ut att W.A.S.P kommer till Trollhättan i Oktober och det är ju självklart Backstage (mitt jobb) som fixar detta. Jag har vetat ett tag men har ju inte fått säga något förens nu när det är officiellt !!



Detta kommer att vara på Älvhögsborg (vi får ju inte in dom i våran lilla lokal :P ) den 11e Oktober och biljetterna kommer släppas under dagen på Tickster. För att läsa mer så gå in på: http://www.facebook.com/events/174247769351282/


FUCKING YEAH !! Hoppas verkligen att ni kommer för detta är fan stort !

Operation är det enda jag vet ..

Just nu så vet jag bara att Marita är inne på operation och jag hoppas så innerligt att det går bra.
Det är inte lätt att bara sitta och undra .. Men hon är ju en riktig krutkärring så detta ska förhoppnigsvis gå bra. !

Känner mig sämre idag än jag gjorde igår .. Sitter med en kopp te med honung i och försöker få tillbaka min hals. Den har varit helt skum sedan igår. Det kliar och är torrt.. Men det ska väl te råda bot på hoppas jag.


När en vän får en stroke ..

ja, vart ska man börja ?, Mådde piss förut.. Mensvärk, spyfärdig, feber, förkyld, huvudvärk - allt på samma gång.
Men så ringde mormor och påminde mig om att jag skulle äta middag hos henne idag, vilket jag totalt hade glömt av. Men så körde jag mamma till Sigrid (en båt som används av "filmarbetare" för för övernattning osv) som hon ansvarar för. Det var skottning på däck, bädda rent sängarna, dammsugning, skurning osv som gällde idag.
Sen åker vi till mormor och jag börjar känna mig bättre och det var gott att äta något, trots att jag inte kände någon smak eftersom jag är förkyld.
Skulle åka hem och fixa mig inför Super Bowl som jag skulle kolla på med 2 av mina kollegor när jag får sms av P som frågar om jag ville hålla henne sällskap för att Marita har fått en stroke.
Lite lätt panik.. Marita har jag känt sedan jag var liten och gick på dagis. Jag har alltid umgåtts med hennes söner och en av dom är lika gammal som jag och vi gick på samma dagis, samma lågstadieklass och samma mellanstadieklass. Vi umgicks äver privat förr och vi träffas även nu iblans.

Det är liksom inte sant.. Så jag fick ge återbud till Super Bowl och ut till Kent(hennes man) och Marita tillsammans med P och fått gått ut och rasta hundarna eftersom Kent var med på sjukhuset. Vi satt kvar ute i huset en bra stund och eldade som tusan för att försöka få lite mer behaglig temperatur i huset. Det var bara 15 grader inne när vi kom :S

Dom vet fortfarande inte om hon kommer klara sig trots att dom var inne såpass tidigt med henne.. Opererar dom inte så kan hon dö men om dom opererar så kan hon dö av operationen istället .. Dom måste tydligen gå in i ett blodkärl igenom jumsken ända upp till proppen i hjärnan .. Dom kommer att operera tidigt imorgon bitti och jag hoppas verkligen att allt går väl..

Nu känner jag att mina ögonlock knappt klarar av att vara öppna. har hänt massa saker idag så nu är min kropp helt slut :S Uppdaterar er när jag själv blivit uppdaterad

Godnatt ..


Jobb och Super Bowl

oj oj oj, jag hann inte blogga något igår heller - shame on me, jag vet..
Igår så fick jag hoppa in i garderoben och jobba eftersom Becca var ledig och Elin som brukar hoppa in var sjuk =/ så 3 timmar fick jag jobbat i graderoben och sen kom Becca, snäll som hon är, på sin lediga dag så jag fick öppna min bar.

Idag så ska jag, Jonas och MP äta på Olearys och sedan så ska vi antagligen hem till MP och kolla på Super Bowl hela natten. Det håller ju på från 24.00 till 05.00 inatt så det blir till att dricka RedBull :P
Jag har inte kommit fram till vilket lag jag hejar på ännu men jag tror det blir NY Giants fast vi får se inatt om jag ändrat mig :P



Nä, jag är jättetrött och har typ inte sovit något så funderar på att försöka sova en stund.

Puss på er :)

Update :)

oj oj oj, idag har jag haft fullt upp.. Eller ah, det började igår med att jag var hos barnmorskan och gjorde sånt där cellprov som man blir kallad på var tredje år. Efter det så åkte jag hem till Ida som kommit hem dagen innan från en 3 veckors semester i Thailand. Busade massor med mitt gudbarn Neo och hans lillebror Sac :)
Senare på kvällen så kom Sanny hem från jobbet och då kände både jag och Ida att - nä jag sover här ikväll. Ingen orkade röra sig ur fläcken typ :P
Vaknat hela natten av att Sac vaknat massor gånger. Sen var det Neos tur att vakna och sov ju närmast hans rum så jag var fört inne på rummet. Och att försöka få ut vad en 4-åring vill mitt i natten är inte det lättaste vill jag lova. haha, men Sanny kom till undsättning med en flaska nattvälling.
På morgonen så vaknade jag föra fan av att barnen vaknade. Klart att dom har konstig rytm i kroppen eftersom dom är typ 5 eller 6 timmar före i Thailand och dom har varit där i 3 veckro..
Sen har det varit massor bus med barnen och Ida medans Sanny har jobbat. Sen så var det dags att städa undan allt och så gick jag och Neo ut i snön och lekte :)
När vi kom in så var det middagsdags och nu har jag precis kommit hem.
Ska hoppa in i en välbehövd dusch och slappa innan det är dags att åka till jobbet. Jag kommer typ somna i duschen eller nått :S hahaha, hinkvis med kaffe blire iallafall på jobbet :)

Ciiao

Vårkänslor <3

Sitter och ska presis äta frukost när jag hör fågelkvitter utanför <3
Finns det någon bättre vårkänsla än när solen skiner på en klarblå himel och fåglarna kvittrar? Nu kom iallafall mina vårkänslor :)

Jag ska trycka i mig lite frukost och sen så ska jag gå ut med Ozzy och Cookie på en långpromenad i det fina vädret :)


RSS 2.0