bio

Nu sitter jag hos tanja och martin och vi har nyss varit ute med molly och deras grannes hund zingo i hundgården så dom fick leka lite.
Igår var jag, tanja, martin, tiina, jan-inge och teddy på bio =) sen när vi väntade på att gå in i biosalongen så kom jerry, millan och jennifer som också skulle på bio, och samma film :P vi kikade på än som hatar kvinnor och den var väldig bra faktiskt - för att vara en svensk film :P
ikväll ska jag jobba på Back Stage och vi får väl se hur det går, mitt i veckan och innan löning. men hoppas på det bästa =)
PussPuss

Iipz

Igår hade vi jättekul på Lipz och hemma hos Marie innan :)
Som tur var så blev inte jag med på någon bild eftersom jag var så full och hade sett helt fucked up ut :P
Men vi hade kul igår :) och idag så ska jag jobba på olearys =) aa, nu orkar jag inte skriva något mer.
PussPuss

Okeeeey?! :)

Världens bästa kontaktförmedling - Sara and Tanja company.
Ni får ursäkta men jag är jättepackad och har nyss kommit hem till Marie. Oskar och Marie ligger och snackar.... hmm, jag vet vad som kommer hända ;) hahahaha... Det var planerat att jag och Marie skulle på Lipz ikväll och jag frågade om Tanja ville med. så skulle hon och martin med ocfh sen frågade oskar om han fick också komma. och jag sa jaaaa...det är klart. och nu delar marie och oskar säng, så vi får väl se vad som händer :P jag hör liteljud från sovrummet så aa,, ;´P hehhe :)
Förut i eftermiddagsvar jag och tanja på överby och shoppade ochfikade:)
jävla spacetangent vill bara funka när den själv vill =/
KontaktförmedlingAB by Sara and Tanja company


Poff

Mitt internet är så segt att jag inte har skrivit i bloggen =/ men nu skriver jag =)
I måndags när jag skulle dammsuga så sa dammsugaren POFF =O som tur är så har jag en hos mamiii också :)
Igår var jag, mamiii och natalie ute med hundarna och ozzy sprang omkull mig så jag har jätteont i hela kroppen:/ och ikväll ska jag jobba på Butlers. Allt jag orkar skriva nu, ska vara lite social med marie också.
PussPuss

yummi :)

Nu var det ett tag sedan igen - jag vet, men mitt internet fuckar sig!
Sitter hemma hos Mamiii nu som ska bjuda på käk.
Fläskfilé :)
MUMS!
I fredags var jag tvungen att hoppa in och jobba, men inte i Trollhättan, neeej, utan jag var tvungen att åka till Uddevalla :O men det gick bra. I lördags så jobbade jag på Butler´s tillsammans med Carina och Chrille och det gick jättebra för oss alla =)
Nu luktar det käk så nu ska jag äta :) yummi yummi :D

PussPuss


Whiskey <3

Idag så har jag varit hos min mommo och hjälpte henne med internet som krånglar. Sen åkte jag hem en liten stund och nu är jag hos Mamiii. Var ute med Molly och "gänget" dvs, Tanja, Martin, Tiina och Teddy, på en "långpromenad". Mollys långpromenad :P Så fick vi Tiina att springa :)
Sen gick jag till Mamiii igen eftersom jag lånar hennes tvättmaskin och tvättar lite kläder. Det är ju så förbannat svårt att få en tvättid på min gård.
Imorgon ska lilla Whiskey avlivas =,(
Hon är jättego men det är ju synd om henne när hon är sjuk, så mamma ska åka med henne. En jägare i Velanda som skjuter henne, och jag klarar inte av att åka med.
Min lilla kelgris :(
Men man får tänka positivt, hon kommer inte vara sjuk längre...
Och jag har ju kvar hennes kattunge som är en liten pajas, Picasso curacao (uttalas kyrraså!!) nickname Picasso.
Snart ska jag gå ut på långpromenad med Ozzy. Det är så skönt att gå på kvällen och rensa huvudet. Fast det dröjer ca 2 timmar innan vi ska gå ut. går ut vid 22.00, då är det minst folk ute och Ozzy kan springa som han vill utan att någon bryr sig :)

PussPuss


late update

Jag har varit jätteseg på att skriva men har inte haft tid. eller joo, jag har haft all tid i världen men inte orkat ta mig tid rättare sagt :P hehe. I lördags var jag och Tanja på Olearys och sen gick vi till Sand :) Sen i söndags så sov Tanja ganska länge och jag hade typ inget att göra. Var ute med Ozzy och promenerade och sånt. :P
Måndagen bjöd på bus med Molly Mus/MONSTER!!! :) Men vi blev gött shockade när hon löd helt plötsligt efter att vi brottats rejält. Sen på kvällen så tog jag och Ozzy en långpromenad.
Idag har jag inte gjort så förfärligt mycket, var med Tanjus och Martius på Ö&B och köpte Green Cow - för er som undrar så är det en energidryck :P Sen gick jag till Mamiii och åt mat :P sitter vid hennes dator nu och ska ringa Tanja nu. så om du läser detta innan jag gått och hämtat telefonen så måste du låta överaskad :)

PussPuss

RSS 2.0