quickie

Blir ett kort inlägg detta, sitter hemma och väntar på att maten ska bli klar och kikar lite på tv. Idag har jag varit inne i stan och köpt hundmat och det är INTE lätt att cykla med 15 kilo hundmat och prata i telefon samtidigt :P
Nu blire käk och någon bra film :)

PussPuss


I wanna be with you

I try but I can't seem to get myself
To think of anything but you
Your breath on my face, your warm gentle kiss
I taste the truth, I taste the truth

We know what I came here for
So I won't ask for more

I wanna be with you, if only for a night
To be the one who's in your arms who holds you tight
I wanna be with you, there's nothing more to say
There's nothing else I want more than to feel this way
I wanna be with you, yeah

So I'll hold you tonight
Like I would if you were mine to hold forevermore
And I'll savor each touch
That I wanted so much to feel before, to feel before

How beautiful it is
Just to be like this

I wanna be with you, if only for a night
To be the one who's in your arms who holds you tight
I wanna be with you, there's nothing more to say
There's nothing else I want more than to feel this way
I wanna be with you

Oh, baby, I can't fight this feeling anymore
It drives me crazy when I try to
So come on and take my hand
Can you make my wish, baby, your command? Yeah

I wanna be with you, there's nothing more to say
There's nothing else I want more than to feel this way
I wanna be with you, oh, yeah, I wanna be with you
Wanna be with you, yeah

By Mandy Moore

söndag

Nu var det att tag sedan jag skrev igen, jag vet. jag har bara inte orkat :P

Fredag - Jobbade och det var så himla LITE folk att jag bestämde mig för att inte ens öppna min bar, utan jag, linda och jonas gick och slogs om att plocka disk medans jimmy stod i baren.

Lördag - Jobbade och det var så himla MYCKET folk att vi fick stoppa insläppet! Det var så mycket folk och så klart hade jag bestämt mig för att ha jeans på mig för första gången när jag jobbade - big fail! Det var så jävla varmt i lokalen att det var imma på allt som det kan bli imma på ! Efter det så blev det efterfest med jimmy och jonas och jag kom hem vid halv nio på söndagsmorgon :P



Söndag - Sov mestadels av söndagen utom när jag skulle ge lucifer mat och när jag var tvungen att gå ut med honom. Lite lek blev det också såklart :)

Måndag, Tisdag - kommer inte ihåg vad jag gjorde, vet att jag städade och sånt shit :P

Onsdag - Var uttråkad så jag cyklade till Backstage för jag tänkte att det finns alltid folk där som man känner. Först så träffade jag jimpan, kim b och några till. Sen var dom så fulla att dom åkte hem jätte tidigt. Men då träffade jag min syssling istället och snackade och drack lite med honom. Sen så kom max, mp och bella så då hamnade jag vid deras bord. När det stängde så stannade jag kvar i några minuter tills att jag kände att jag ville hem för att jag var så full. :P

Torsdag - låg bakis en väldigt lång tid och sen så gjorde jag lite nytta i hemmet.

Fredag - Kom till jobbet 15 minuter innan jag började och skulle in och hänga av mig när jag möttes av chefen som stod i min bar och serverade folk och sa: "GUUUD, VAD GLAD JAG ÄR OCH SE DIG !!! Det är helt gaaalet mycket att göra. Kan du hoppa in direkt" Hahaha, så jag fick byta om och skriva in mig i liggaren och sen hoppa in direkt :P 2 grymma band spelade också :)

Lördag - IMPIOUS hade releaseparty och stod såklart på scen! sköna gubbar!
Satt kvar en liten stund och tog några öl efter jobbet eftersom min bil är paj :( Nu så är jag inte ett dugg trött men måste ju försöka sova lite. Ska hem till mamiii sen så hon får se twilight eftersom jag ska bjuda henne på new moon i födelsedagspresent :)

Nä, nu orkar jag inte skriva mer, nu ska jag somna på soffan framför tvn :) .. Gonatt



update

Onsdag: Jobbade eftersom Jonas och Jimmy skulle ut och supa. Dom var inte jättenyktra när dom kom :P när vi stängt så satte vi ossoch tog en cider och chillade. Sen var det dags för en shot och sen börja städa. När städet var klart så blev det lite mer cider och några fler shottar. För min del så blev det bland annat absinth så jag blev rätt onykter ;P Sen var det dags för mig och Sophie, som kom till backstage och drack, att dra sig hemmåt. Tror aldrig att det tagit så lång tid att gå hem :S haha. Det blev även ett "snacka skit stopp" på ett, ööh.. typ tak. Vet inte vad man ska kalla det men tak är väl den bästa förklaringen. :P

Torsdag: Låg bakis HELA dagen! Självförvållat - ja, men får ju ändå tycka synd om mig själv ibland (A) Den enda nyttan jag gjorde på hela dagen var att gå ut med Lucifer.

Fredag: Idag så har jag inte gjort särskilt mycket heller men ska fixa mig nu och dra mig bort mot jobbet snart :)

Marcos och Jimmy kör några shottar :P


update

Torsdag: Jag och Sophie var ute på krogen för att festa för en gångs skull och inte bara jobba :) Vi gick till Backstage såklart ;) Vi hade jättekul och när det stängde så satt vi kvar en stund. Peter och Jonas hade jättekul åt mig för att jag var så full. :P När vi väl skulle dra oss hemmåt efter att ha suttit kvar en stund så fick vi erbjudandet att få skjuts hem av Jonas och att åka bil istället för att gå tackar man ju inte nej till =)
Fastnade på ett par vimmelbilder men Mich har inte lagt upp dom ännu :/ Har skickat mail till honom så förhoppningsvis kommer det snart :)

Fredag: Låg bakis större delan av dagen och sen var det dags att åka och jobba. När jag kom till jobbet så fick jag ju såklart höra komentarer som: bakis idag ? och: Spydde du igår? haha, det var bara för att jag berättade om en annan gång som jag hade varit där och Freddan fyllde på min drink med massa sprit när den nästan var slut och jag kom hem och mådde inte så bra. haha.

Lördag: Var hos mormor och käkade middag. Morfar var uppe och hälsade på från Malmö =) Sen så åkte jag hem och försökte ta en powernap innan jobbet men kunde inte somna. Väl på jobbet så var det ganska lugnt i början så jag fick en flipp och började städa ölrummet. SHIT vad ölfat väger mycket !! När vi stängt så råkade det bli lite efterfest och jag kom hem klockan 9 på morgonen :O Kunde ju såklart inte sova eftersom jag var övertrött och hade fått sån ryggvärk av att flytta runt på alla ölfat för att kunna skura golvet. Satte mig ner i duschen och duschade vaaarmt =) Sen höll jag på och decka i duschen så då gick jag och la mig. As schyssta dudes som spelade i lördags: Bai Bang! totally awsome dudes! =)

Söndag: När jag vaknade så hade jag sån fruktansvärd ryggvärk så jag fick ta starka värktabletter och var helt groggy resten av söndagen och gjorde ingen nytta alls förutom att gå ut med Lucifer och leka lite med honom. Men smärtan försvann iallafall.

Måndag: Ryggvärken kom tillbaka så har tagit starka piller idag också och känner mig helt groggy. Blir så trött av dom också så jag har hållt på att somna flera gånger. Senaste gången var jag jättenära på att somna och då ringde min chef och undrade om jag kunde jobba på onsdag. Hade redan snackat med Jonas om detta så eftersom han frågade mig redan i fredags om jag kunde jobba istället för honom. Men nu så är det spikat - jag öppnar Backstage på onsdag =) yeey ! =) Nu så ligger jag och kollar på G.I Joe och ska snart ut med Lucifer och se om jag eventuellt kan somna efter det. tror inte det för nu så börjar jag bli övertrött! :P

PussPuss

Happy

Denna låten är så fin :)

Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can’t have everything

Don’t you take chances
You might feel the pain
Don’t you love in vain
’cause love won’t set you free

I can’t stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be

So what if it hurts me?
So what it I break down?
So what if this world just throws me off the edge,
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
I just trying to be happy
I just wanna be happy, yeah

Holding on tightly
Just can’t let it go
Just trying to play my role
Slowly disappear

But all these days
They feel like they’re they’re same
Just different faces
Different place
Get me out of here

I can’t stand by the side
Ooh, no
And watch this life pass me by
Pass me by

So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge?
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
I’m just trying to be happy

Oh, happy
Oh

So any turns that i can't see,
I'll count on a stranger on this road
But don't say victim
Don't say anything

So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge?
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
I just wanna be happy
Happy
I just wanna be
Oh
I just wanna be
Happy.


Monster

Förra söndagen så fyllde ju Jimmy på jobbet 20 så det blev efterfest när vi jobbat klart på lördagen och mamiii hade Lucifer. På söndagen så var jag så trött och vi låg och slappade på soffan hos mamiii hela kvällen och Lucifer låg då väldigt obekvämt ser det ut som. Fick bilden av mamiii idag och var tvungen att lägga ut den :)
Mitt lilla monster som kommit in i tråtsåldern .. jippie ! :P



PussPuss


Måndag

Idag så har varit riktigt duktig! Jag har diskat och städat och gjort massa nyttiga saker :) Nu så ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på 2 ½ män. Imorgon har jag tvätt tid så kommer vara ganska duktig imorgon också :) Nu var 2 ½ män slut så nu är det My name is Earl.



PussPuss


..

jag tror jag har lyckats vricka eller bryta min tå .. vet inte hur det har gått till, men jag har haft jätteont i "pektån" (vet inte vad tårna "heter") hela dagen. Antagligen lyckats dra i den inatt på jobbet utan att jag märkt det. Det var ju så stressigt igår så jag hann ju inte ens känna nått när jag skar mig :P
Nu så ska jag faktiskt bädda ner mig i soffan, för jag fryser nått så kopiöst mycket och förhoppningsvis somna till tvn. Är inte ett dugg trött, men jag hoppas jag somnar iaf.

..screw it !, ciao


söndag

Har väntat på vimmlet från igår hela dagen och dom har inte blivit uppladdade ännu :/ Får snart ta ett allvarligt snack med mich så han laddar upp vimmlet snabbare :P
Igår var det iallafall riktigt kul, jag var nästan rädd att kolla mig själv i spegeln så som jag hade blivit sminkad. Robin skrek som en tjej och hoppade bakåt när han såg mig. haha, det var kul :) Bild kommer så fort vimmlet kommer ! Riktigt lyckad kväll igår ! :)
Jag hade sminkade "rivmärken" på kinden igår som han gjorde med nått limgrejjs, av det limgrejjset så har jag typ fått en liten allergisk reaktion så nu ser det ut som om jag har riktiga rivmärken för att "rivmärkena" är så röda, haha :P

idag har jag varit hos mamiii och hämtat lucifer och nu så ligger jag på soffan och chillar framför tvn och funderar på om jag ska gå och lägga mig snart .. får se hur jag gör :P

PussPuss


RSS 2.0