GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!
Hoppas ni får en bra nyårsafton
=)

PussPuss

2009 countdown

Idag tog vi en liten promenad in till Kungshamn och handlade lite på ica och även lite rom på systemet så jag kan göra frozen banana daquri imorgon =)
MUMS MUMS!
Sen har vi spelat bingolotto men vi vann inget =/ haha, men det var kul och spela. har inte spelat bingo lotto på år och dagar.
Imorgon ska vi till Maja och Jiggan och äta lite gott & dricka lite gott och kolla raketer :)

GOTT NYTT ÅR!
om 24 timmar och 38 minuter

PussPuss

snart år 2009

Nu är jag ute i Väjern och ska snart sova. Kikade lite på datorn innan bara och tänkte att jag kan ju slänga in ett inlägg.
Idag har jag varit på vårdcentralen i kungshamn och skulle kolla så jag inte hade fått en lunginflammation eller något och det hade jag inte fått. men jag har däremot fått en bihålsinflammation men den är typ borta redan :)

Om du läser detta Maja: Har du en blender som jag kan använda på nyår och göra lite drinkar i? annars så frågar jag i morgon om du inte redan hunnit läsa :P

Nedu, jag tror inte jag hade något mer intressant att skriva idag.
snart är det år 2009 :)
PussPuss

:)

Inatt så jobbade jag på Buddys och det var så lite folk att jag fick stänga redan halv 12. då gick jag vidare till Back Stage eftersom jag hade en innestående lön där och satt och chillade lite med sofia som jobbade där igår.
Idag skall jag sitta på Olearys och i morgon så kommer jag stå i baren på Lipz :)
Sen så fort jag har vaknat på söndag så sticker jag till Ida och Sanny på väjern i några dagar :)

god jul och allt det där

I söndags så spelade vi bowling med familjen och jag vann :D och min morfar är ändå bowlare :P haha.
Jag fick första striken och sen så gick det ett tag så fick jag 4 strikar på rad och sen efter ett tag fick jag 2 strikar till =) HAHA =P

Sen i går var det julafton och jag var ute hos mina kusiner i Grästorp och jag var jultomte :P Johanna och Jesper kände iallafall inte igen mig =P
 Det är väl det roliga som har hänt.

Sen har det hänt en väldigt tråkig grej också



Vila i Frid

Patrik "Thai" Pettersson

Du kommer alltid att vara saknad av många!
Hoppas du har kommit till ett bättre ställe


inget intressant att skriva, men ändå :)

Lördag - Jobbade på Olearys och körde sedan min kusin och hennes vänner hem till nossebro.
Söndag - hm, sov nog mest. kommer inte riktigt ihåg.
Idag - sovit, kollat på tv, varit hemma hos Tanja, och kikat mer tv. Pratade också med Niklas från Lipz och på Torsdag så ska jag jobba på Lippan igen :D


Sahara hotpants gör entré...

..på Lipz
Torsdag - Tog "studenten" från bartenderskolan :) sen blev en lipznatt avklarad och det gick som smort :D Det var verkligen jättekul :)
I början var det ju 18 kronan så kom det två killar fram och jag tänkte att dom skulle beställa två öl eller något. Två rosa pantern. EHHHH, okej. blev lite chockad eftersom jag var helt inne på två öl. och sen tänka ut rosa pantern. men jag kom på den snabbt och dom verkade tycka att det var gott för dom kom tillbaka och beställde mer rosa pantern sedan :)
Sen hade jag en tjej som frågade om jag kunde göra en god äppledrink till henne. javisst sa jag och blandade ihop något. Hon kom tillbaka senare och frågade om jag kunde göra en till för att den var JÄTTEGOOOD!! :) det värmde faktiskt när hon sa att hon tyckte om min egna hemmagjorda drink :)

Fredag - Var hemma hos Tanja och tog en grogg och spelade eyetoy. i början spöade tanja och martin skiten ur mig men som kom jag in i mitt esse och spöade tanja. :) haha, men sen förlorade jag igen :/ men kul hade vi. Kim var nog lite chicken att förlora eftersom han inte ville spela :P
Senare på natten när groggen gått ut ur mitt system så åkte vi till max och käkade och så slirade vi runt lite på innovatumparkeringen :) det var halt och kul =)  sen fick vi för oss att leta upp ett hus i skoftebyn som skulle vara jätte upplyst med juldekorationer, men hittade vi det? Nej. Kim skulle veta var det var men han hade ju gått hem och sov väl antagligen när vi försökte ringa. svarade gjorde han då inte iallafall :P men men, det finns ju en dag till idag :P Men ikväll så ska jag ju jobba på olearys så ni får komma och spela black jack av mig så jag får något att göra :)

Puss Puss

Uppdatering

Igår - tv maraton. Vänner, ugly betty och Desperate housewifes. Chattade med Tanja och vi hade "jättekul" haha. vi skrev typ - Vilken bitch, payback betty. hon kommer bli backstabbad! och massa sånt som var typ helt onödigt men vi hade kul :P haha. =)
Idag - plugga, plugga & plugga.
Imorgon - Slutprov, sista dagen i skolan, avslutningsmiddag och första dagen på min praktik = Lipz :)

Och jag fick också reda på igår att jag har fått ett stagename - Sahara hotpants. Tackar så mycket :P hahaha :)

stackars lilla farmor, hon har fått en stroke =(

Lägger också till lite bilder från i fredags. det kommer mera bilder men en liten tjuvtitt kan ni få :)
 
Nu får ni vänta lite på resten :)

Puss Puss

=)

På torsdag börjar jag min praktik på Lipz :) Kom ;)

done

klart med bloggen nu :) nu är den fint juldekorerad.
Idag är jag sjuk så jag har missat skolan :( men imorgon då jävlar :D supa i skolan =)
Puss

Löfte att hålla

Fixat lite med bloggen nu men det är INTE KLART ÄNNU! Jag lovar ;) haha. det ser för jävligt ut just nu men det skall fixas. I promise :)

Drinktävling och helgens spektakel

YES! idag hade vi tävling i skolan igen. den som gjorde 8 drinkar på snabbaste tiden - gissa vem som vann =) förre veckan hade vi också tävling fast med 4 drinkar. Jag låg först tills Eddy skulle göra sin sista gång, och tror ni inte på självaste fan att han får EN SEKUND bättre än mig ? =O hmpf.....
I torsdags var jag ute på Lipz med Marie, Robin och tärna och träffade massa annat kul folk på krogen. Fredagskvällen spenderade jag hos Tanja och Martin. Oskar och kim*2 var där också. sen gick vi på sand men en av dom två kimarna gick hem till Britt. Lördag - plugga, plugga, plugga - säga hej en snabbis till tanja och martin innan jag skulle åka och jobba. men sen gick derar klocka ganska så fel så jag var på väg till jobbet en timme tidigare än jag började så fick åka tillbaka igen.
Jag losade så stort på korten asså... jaja, jag vann ju lite i fredag när jag spelade på sand :)

PussPuss

RSS 2.0