Chappen :)

Nu är jag på High Caparrall och har jättekul. Orkar inte skriva så mycket för det är midsommar och jag är onykter :) Snart time att dra till saloon :) PussPuss

Dagen D

Back Stage - Idag blir det Back Stage!
Fan vad gött det ska bli att stå i baren på Back Stage ikväll :)
Jag fick ju ledigt från Black Jacken så att jag skulle kunna stå i baren, vilket ag aldrig trodde jag skulle få - ledigt asså. Men det fick jag =)
Har precis duschat och ska snart göra mig iordning. Vaknade strax innan 15.00 när Tanja ringde och väckte mig (A), men jag la mig ju vid 6.00 imorse också :P
Nu ska jag iallafall rota fram kläder som jag kan ha på mig när jag jobbar ikväll :D

PussPuss

Fredag

Nu ska jag snart köra mormor till tågstationen. Hon ska nämligen till Göteborg till mina kusiner och inatt så åker dom till Turkiet. Vilka idioter som åker till turkiet när vi har så fiiint, härliiiigt, vaaarmt & soliiigt väder här i Sverige.
OR NOT!
Ikväll jobbar jag på Butlers med Susann - min chef.
Och imorgon så står jag i
baren på Back Stage :)

PussPuss

Bloggrenovering

Har gjort om bloggen för jag tröttnade på den andra designen. Har inte ansträngt mig så det ser lite halvkasst ut men det får man leva med ett tag iallafall. Till jag orkar göra det riktigt.
Har varit ute i ett spökhus med Kristian damp, mårten och peso ikväll och mårten skrek till för att skrämma oss och jag blev så jävla rädd! Trodde jag skulle kissa på mig när han skrek så!
Nej, dags att försöka sova. Tror inte det funkar men kan ju testa.

PussPuss

LEDIG!

YES! Jag har fått ledigt från Black Jacken på lördag och kommer jobba i baren på Back Stage istället =)
Jippie!


Onsdag

Jahopp, idag är det onsdag och jag ska ringa och tjata på Carina att hon ska ta mitt pass på lördag så jag kan jobba i baren på Back Stage istället. Hoppas verkligen hon gör det :)
Sen ska jag till mormor och äta middag, mums :)



När vi var i bulgarien sommaren 08. Vad kul vi hade =)

PussPuss


Tisdag

Nu ligger jag hemma i sängen och slappar. Har varit hos Tanja i dag och chillat lite. Varit på promenix med Molly mus och spelat lite kort och yatzy.
Ska försöka få ledigt på lördag fån Black Jacken, eftersom jag fått erbjudande om att jobba i baren på Back Stage. Så hoppas, hoppas att jag får ledigt från Black Jacken :)
Gjorde några quiz på facebook och resultatet då? jo, så här blev det:
Vilken del i Stockholm hör du hemma? : Östermalm
Vilket land borde du ha fötts i? : USA
Klädstil? : Dancing Queen - sexigast på dansgolvet
IQ? : Över 100, mycket bra
Vad kan du om depressiva medeciner? : MVG - Herr/fru D.r. Psyko in the house

HÅLL TUMMARNA FÖR ATT JAG FÅR LEDIGT NU =)

PussPuss

Tisdag

Jag hade jätteproblem med att somna inatt - som vanligt. Somnade vid 7 imorse och vaknade strax innan 13 så är rätt trött, men ska åka hem till mamiii och gå ut med Ozzy så jag piggnar till.
Har pratat en stund med Ida en stund nu på morgonen och sen vaknade Neo efter sin naptime så då var det dags att lägga på :P hehe.
Funderar på om jag ska åka och sola idag också, eller om jag ska spara dom pengarna tills imorgon eller en annan dag. Det hade ju varit gött och sola, men vi får se på det.

Hoppa in i duschen och sen till mamiii på promenix med Ozzy.
Puss


Uppdatering

Fredag - Det hände inte så mycket. Jobbade på Olearys och det var en del studenter där och festade. Satt mest och spelade kort med Farhan - en av vakterna.

Lördag - Jobb igen på Olearys. Jag åkte dit lite tidigare än jag behövde så att jag kunde sitta i baren och slappa lite, men det sket sig. Det var överfullt av fotbollsfantaster! Gick knappt att komma fram för att det var så knöfullt. Sen klockan 22 när matchen var slut så blev det helt ödetomt. Efter ett litet tag så kom det lite festfolk. Sen kom Johan och Kim dit och kim spillde ut en halv kanna kamikaazee på mig. Nice - not. Sen blev han så full och bara försvann. Då hade han tagit en taxi hem, fyllekajan. Eftersom Johan skulle sovit hos honom och han inte svarade när johan ringde så fick han sova hos mig. Innan vi somnade så kollade vi på massa gamla kort och sen kollade vi på Chuck och Larry men somnade efter typ 5 min.

Söndag - Var helt död hela dagen och åkte en sväng till mamiii. Somnade på soffan en stund och sen åkte jag hem. Då var jag ju såklart jättepigg och jag ställde mig och städade och diskade mitt i natten. Satt lite vid datorn och helt plötsligt dog den och när jag startade den så funkade den, men skärmen var helt svart. Skitdator!!!!! Sen vid 4 var det dags att sova.

Måndag - Tana ringde och väckte mig och ag åkte till henne. Vi spelade lite kort och Yatzy, sen var det dags att åka till stan och sola. Det är ju så tråkigt väder och man vill ju inte vara helt kritvit på sommaren. Köpte sushi och hem till Tanja igen. När vi kom hem till henne så låg det tärningar på golvet. Då hade Molly varit uppe på bordet och spelat yatzy. Vi hittade bara 4 tärningar och letade som fan efter den 5e. Tänkte bara att hoppas hon inte svalt den. Vi letade som galningar och till sist så hittade vi den. Då hade hon lagt den i en pappåse på nått sätt.
Nu sitter jag och kollar på TV och testade och starta datorn igen. Funkade inte! Sen så testade jag att starta den igen, fast denna gången i felsäkert läge och det funkar. Kommer snart kasta ut datorn genom fönstret!

Det blev visst ett långt inlägg så nu ska jag sluta skriva.

PussPuss


Torsdag - Afro

Idag är det redan torsdag och det är snart dags att jobba. Ikväll blir det Back Stage.
Annars då? hm, jo.. Igår var jag och Ozzy på Jockes jobb och han tvättade min bil :) Sen åkte jag hem och gjorde inte så mycket. Kollade på en sida om frisyrer, men jag har bestämt mig för länge sedan att inte klippa det kort igen! Jag vill ha mitt långa hår jag hade, så det gäller att spara. Men jag gjorde en frisyr av det håret jag har. Nu så har jag afro frilla :P haha. Men vet inte om jag vågar gå ut i den så det blir nog att kamma ner den till vanligt tråkigt platt innan jobbet.
Får se om jag har modet att gå ut i afro :P

Jaja, nu så ska jag diska.
PussPuss

Onsdag

Nu sitter jag hemma hos Mamiii och kikar efter snygga fälgar till bilen. Hittade ett par assnygga fäljar, men dom kostar drygt 10 000.- så har liksom inte råd med det :/ 
Jag ska gå ut i det fina vädret med Ozzy nu och försöka få lite färg :)

PussPuss

RSS 2.0