Beer Pong

Igår hamnade vi på fest hos några killar från kansas och vi spelade beerpong. fy fan vad kul det var !
Vi åkte till Uddevalla för att gå på krogen och när vi kom dit så var det kalasdött. så vi tänkte bara att faan vi drar till trollhättan igen och går på backstage .. när vi är påväg till bilen (nykter chaufför hade vi!) så är det några killar som typ ropar i fönstret. så vi frågar på skoj: äre fest eller ?!, så då blir vi uppbjudna i en ASFRÄCH och SNYGG lägenhet !!. den var underbar. först måste man gå in på ett hotell och gå högst upp och sen genom en dörr så kommer man till lägenheten. den tillhör asså inte hotellet fast att man får gå igenom det.. när vi kommer innanför dörren så är det en kille som åker på en skateboard genom den långa hallen..
Först så spelar vi ett ölspel som heter the bus goes round eller nått sånt tror jag det hette.. kul som fan var det iallafall (speciellt eftersom jag vann) ;P sen blev det beer pong ! fyyfaaen vad kul !, han som jag spelade i lag med vann hela tiden ^^ sweet =)

Puss på er !

ps, här hittar ni "amerikanska muggar". måste man ha om man ska spela beer pong ;P

http://www.amazon.com/Hefty-Easy-Grip-Ounce-Twelve/dp/B000E0I4ZY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=grocery&qid=1219515413&sr=1-1


Keifer Suthland på mitt jobb :)

I helgen har jag jobbat och jobbat och jobbat.. dessutom så jag jag VERKLIGEN GLÖMT att berätta vad som hände på jobbet för ungefär en månad sedan !!, Keifer Sutherland var på mitt jobb !, hur kan man glömma att betätta en sån sak ?! sorry !
Jag jobbar på Backstage rockbar i Trollhättan för er som inte redan visste det och jag stod och serverade öl och drinkar som vanligt och plötsligt kommer min chef och är helt exalterad. : Keifer sutherland är här !! han står i jonas och jimmys bar !. jag trodde ju inte på honom så jag gick och kollade och visst fan stod han där ! sedan var det så lugnt i min bar att jag gick ut och rökade och så klart stod han där och jag vi började snacka lite och jag hamnade på bild med honom :) efter stängning så stod han kvar i min bar och hängde medans jag städade och så fortsatte vi snacka lite. och OJ vad alla ville hjälpa till och städa min bar helt plötsligt :P hahaha.
Han bjöd med oss på efterfest på ronnums herrgård men eftersom vi alla skulle jobba dagen efter också så fick vi tacka nej :( men det hade varit en upplevelse !. så kom annica (jimmys flickvän) till backstage efter sitt jobb ochså snackade vi medans vi rökade och så sa jag till henne att han pussade mig på handen 2 gånger och kinden 1 gång.., hon höll på att hoppa upp och ner och var jätte avundsjuk :P hehe



Nog och Keifer.

Jag och Liiteen kommer ha höstens och vinterns SNYGGASTE mössor !




Visst är dom snygga !!, Man ser dom tyvärr inte så bra på bilderna men dom kommer till oss i nästa vecka och då kommer ni få bättre bilder att de dom :)

Puss<3


RSS 2.0