Beer Pong

Igår hamnade vi på fest hos några killar från kansas och vi spelade beerpong. fy fan vad kul det var !
Vi åkte till Uddevalla för att gå på krogen och när vi kom dit så var det kalasdött. så vi tänkte bara att faan vi drar till trollhättan igen och går på backstage .. när vi är påväg till bilen (nykter chaufför hade vi!) så är det några killar som typ ropar i fönstret. så vi frågar på skoj: äre fest eller ?!, så då blir vi uppbjudna i en ASFRÄCH och SNYGG lägenhet !!. den var underbar. först måste man gå in på ett hotell och gå högst upp och sen genom en dörr så kommer man till lägenheten. den tillhör asså inte hotellet fast att man får gå igenom det.. när vi kommer innanför dörren så är det en kille som åker på en skateboard genom den långa hallen..
Först så spelar vi ett ölspel som heter the bus goes round eller nått sånt tror jag det hette.. kul som fan var det iallafall (speciellt eftersom jag vann) ;P sen blev det beer pong ! fyyfaaen vad kul !, han som jag spelade i lag med vann hela tiden ^^ sweet =)

Puss på er !

ps, här hittar ni "amerikanska muggar". måste man ha om man ska spela beer pong ;P

http://www.amazon.com/Hefty-Easy-Grip-Ounce-Twelve/dp/B000E0I4ZY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=grocery&qid=1219515413&sr=1-1


Kommentarer
Postat av: BeerPongLover

Hittade en svensk sida där man kan köpa allt som har med BeerPong att göra. Sjukt nice! Dem har en facebook-grupp dessutom... Berrpong Nordic.



http://beerpong-nordic.com/

2010-10-18 @ 23:05:05
URL: http://beerpong-nordic.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0