dom ligger sa mycket fore har

Och nu gar serien Supernatural - halloweenavsnitt. 
Sa nar det kommer till Sverige sa kan jag bratta borjan. En man svaljer 4 rakblad som finns i en godis. spottar upp 2, ett finns i magen och ett finns i halsen.  sa vet ni det sen :P
Puss

Los Angeles is so fun =)

jaha, nu har det gatt nagra dagar sen jag skrev men jag har liksom inte haft tid att skriva.
Igar var vi pa Universal Studios och det var haftigt. Vi sag massa olika studios och vi sag faktiskt gatan dar dom just nar vi akte forbi holl pa att spela in nya avsnitt av Desperate Housewifes, Wisterialane =)
Och sa sag vi en kortfilm med Shrek pa 4 D. Det var riktigt haftigt. Och sa akte vi Jurassicpark attraktionen - typ en blandning av colerado och flumeride men 100gg coolare.
Och en bergodalbana med mumien. forst akte den jattesakta sa man sag massa mumier och grejer, men sen stannade den och gick jattefort. som kanonen. men man visste inte att den skulle ga sa fort. och nar den hade stannat sa akte den BAKLANGES ochstannade efter ett tag sa typ snurrade det och sa kom man  ut da man borgade. wierd. speciellt eftersom det var morkt sa man sag inte vad som skulle handa. men sag bara neonskyltar med mumier som ploppade upp nar man akte forbi dom. =)
Men det coolaste var ju The Simpson ride! Man satte sig i en vagn och man trodde typ att man skulle aka igenom en dorr till en bergochdalbana men INTE DA! Vi akte upp igenom taket till en JATTEBIG filmduk. filmduken gick assa runt hela vagnen och det var typ 3D utan glasogon eller ngt :S och sen sa akte hela vagnen med som en simulator nar man akte bergochdakbana med fam. simpson och nar man krachade ratt ner i marken och blev stoppad i Maggies mun sa fick man lite vatten sprutat pa sig sa att det kandes jatteakta.
Nu orkar jag inte skriva mer idag, men i morgon ar det Halloween och vi ska traffa Adam. Adam ar jatteschysst och han arbetar med film. Han har t ex arbetat med Lejonkungen, Jackie Chans nyaste film, som inte har kommit ut i Sverive annu. En annan film, som flera kanske kanner igen - Gladiator. och massa mer. Han ar typ musikgrejimoj sa han lagger in och fixar musik till massa filmer. Han har visat sin studio som han har i huset. eller aa, i huset brevid sitt 'mainhouse'. Den ligger ovanfor hans gym i gasthuset. Sen har han precis fixat en BIOSALONG i sitt hus. tror han har 3 badrum ?! ett "spelrum" med biljardbord och grejer. Han sa forut nar Agneta pratade med honom att han kanske hade fixat gratisbiljetter till Disneyland =) han har ju jobbat for dom sa han kanske kunde fixa det till oss. Han ar sa snall. En som biljett ar ju JATTEDYR!

Just nu kollar jag pa ett tv pa ett avsnitt pa Smallville. Dom ar jattelangt fram i tiden kan jag lova! Jag kollar inte pa smallville sa direkt, men har val sett ett avsnitt da och da ar det gatt pa tv men har har dom startat dailyplanet och folk jag aldrig sett ar med.

Jaja, nu ska jag fixa nagot och ata vanta pa att agneta kommer hem. hon ar pa nagon kurs.
Adam ringde nyss och bjod oss pa frukost imorgon. han hade tankt att ta med mig och freddy ut pa middag ikvall men han satt i ett mote och det blev sa utdraget.

Nej nu far jag SLUTA skriva. men jag vill ju att ni ska veta hur roligt vi har det =)
Jag och Freddy har legat vid poolen idag och lite sant, medans Agneta hamtade sin bil pa verkstan och lamnade hyrbilen.
Jag akskar hennes bil. det ar en stor SUV. sa mycket plats!

Nej nu slutar jag.
Puss pa er alla!
klockan ar 840 pa kvallen har nu och mitt jetleg kanns bara att bli varre och varre. :S men jag ska halla mig vaken sa lange som mojligt sa jag inte vaknar sa tidigt som jag gjort.

NEJ NU GAR JAG!
Puss

Los Angeles

Nu ar jag i Los Angeles.
Flygresan ar en mardrom for att det tar sa LANG TID!!!! shit, vad jobbigt det var att flyga sa langt.
men det ar vart det kan jag lova =)

Skriver mes senare
PUSS

kitties =)

Inatt har jag fått kattungar =) eller aa, min katt har fått. men bara 2 än sålänge. hon är lite orolig och ska väl alldeles strax ploppa ut några fler. =)
Och det är bara 24 timmar kvar tills planet lyfter =) iiiiih, jag läääänktar.

PussPuss


=)

iih, på måndag åker jag. :)


soon =)

Ikväll ska jag jobba på Oleary´s
Imorgon så ska jag hem till Joachim och äta lite tacos och sånt men innan dess så ska jag packa och packa och packa.. Det är ju bara TRE dagar kvar till jag lämnar ruggvädret och flyger till LOS ANGELES! =D aaaah, shit vad jag länktar :)
SOL BAD OCH KÄNDISAR ;) hoppas jag iallafall =P haha =)
iiiiiiih, jag vill åka NUUUU!, vad ska jag packa ?! vad ska jag ha med mig?!?!?!? grr, jag vill åka redan nu men jag vet ju inte ens vad jag ska ha med mig!



PussPuss

tiden går sakta...

... men ändå med stormsteg!
Det är ju bara FYRA dagar kvar till jag åker till Los Angeles =D



PussPuss

congratz

Idag så säger vi grattis till Joachim som fyller 18 idag.
CONGRATZ!

Jag har inte kännt av bacilluskerna från familjen magsjuka så jag tror jag har klarat mig =)
Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag med till BVC (barnavårdventralen) med Neo för en rutinundersökning.

PussPuss


free candy

bli medlem på denna sidan så får ni gratis godis ;) http://www.gratisgodis.se/?r=262208

Lite svar...

Sofia: Nej jag menar inte dig =P jag skrev han, så det är en kille :P
Linda: Ja, jag vet att jag inte har svarat på din kommentar men jag tänkte ta det på MSN men du är inte inne när jag är vid datorn =P och tungan mår bara fint =)

Har varit och hälsat på Maja och Jiggan m. familj, som precis har legat i magsjuka så hoppas att jag inte får det också lagom till Los Angeles =/ håll tummarna =)

Puss Puss

jordgubbar

Är i hunnabostrand nu och vaknade av Neos skratt och gnäll som väckte mig strax innan 7 i morse. Jag brukar ju sova vid den tiden så det var jättemörkt ute och jag var tvungen att fråga om det brukar vara så mörkt vid denna tiden på morgonen. =S haha, dom kollade på mig som jag vore knäpp =P
Jag ska snart ner till SEB och fixa ett VISA kort eftersom mitt bankomatkort inte funkar i USA =/ Jaiks... hoppas jag hinner få det innan jag åker bara. Det är ju bara SJU dagar kvar =D Jippie!
Lägenheten som Ida och Sanny ska flytta in i var jättefin och fräch och dom kommer ha ett jordgubbsland =) MUMS ;) hahaha.



PussPuss

8 dagar kvar :)

Nu sitter jag i hunnebostrand med Ida, Sanny och Neo =)
Sorry, Elin och Ida men jag kan inte lägga in pics nu. No cabel with me. =P
 Det är bara 8 dagar kvar tills jag åket till L.A =D YEEIYY, so long suckers :P haha.
Såg en gammal kompis igår och jag frågar bara: hur fan kan man se ut i huvudet? jag trodde någon skämtade med mig när jag så han. HAHA. jaja, vi ska snart åka och kolla på Idas och Sannys nya lägenhet som dom kanske ska flytta till =)

PussPuss

10 dagar

Idag så ska jag ut på Lipz med tjejerna. :)

Oooooo, jag länktar till L.A. det känns redan i magen att jag ska åka, men det är 10 dagar kvar.
Men ändå - bara 10 dagar =D
Uh, jag börjar bli nervös =O

Igår var jag och solade med Ida. Sen dumpade jag henne och hämtade Elin och sen färgade jag hennes hår medans vi spelade BUZZ. Jag vann ;) men det låg lika hela tiden =P

PussPuss

ghosthunting

Jag håller på att måla om min toalett och hela jag är täckt med färg :S haha. :) Men fint blir det när det är klart =)

I förrgår var jag, Morten, Elin och Jerry ute och letade spökhus. Vi fastnade på en lerväl och dom räddaste i bilen var Jerry och Morten men dom fick så fint gå ur bilen och putta på :P dom var snabba in i bilen och låste dörren efter sig iallafall. Den var mörkt ute och riktigt scary. Sen när vi inte hittade något spökhus så fick vi syn på några kossor som vi tänkte välta. Men dom hann vakna så vi bara klappade dom :P haha

Igår så var vi ute på spökjakt igen men Jerry var utbytt mot Harry.
Vi åkte upp till hunneberg och letade lite hus men istället åkte vi runt uppe på hunneberg och det var inte en liten bit. Först såg vi en älg mitt på grusvägen. en stund senare såg vi en bil som låg upponer på taket på sidan av vägen, och massa andra läskiga saker. låter kanske inte så illa nu, men när man väl är där ute så var det inte roligt. Haha, mitt ute i ingenstans stor det en skylt: Ödetorp. JIPPIE!, vi är mitt ute i ingenmansland, rädda och så ser vi den skylten. Wiihoo.

Jaja, nu så ska jag åka och köpa en ny pensel och laktnafta och fortsätta måla =)

Pusspuss

Nu ska du få veta Maja :P

Maja komenterade mitt förra inlägg med:

Maria om Jag har snart slut på rubriker...:

Jag vill veta.....vad ska du göra där?
SNÄLLA berätta för BARA mig=)
BERÄTTA NUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!
Jag är så jävla nyfiken!
NU!
Hahahahaha=)
Kram Maja

Så jag kan säga såhär, det blev inget Karlshamn, men det blev skara istället ;)
Och vad gjorde jag där då? Jo, jag köpte en BIIIIL =D

Igår var jag ute med Ida och Sanny och vi hade jättekul. Vi var på Sand och dom hade tagit dit en mekanisk tjur som man fick rida på. Den var inte så bra för den var hård och konstig att sitta på och handtaget var inte bra. Bättre på High Chaparral =)

Puss och Kram på er


Jag har snart slut på rubriker...

Uh, tvättar nu och om några timmar ska jag sticka till Olearys och jobba.
Sen ska jag vara på tågstationen 8.30 för jag ska åka till karlshamn. Vad ska jag göra där då undrar ni? Det kan jag tala om för er att det får ni veta imorgon. ;) Jag åker hem samma dag eftersom jag ska ut med Ida och Sanny på Sand.
Nej, nu skall jag ner och fixa med tvätten.
PussPuss


börja skolan igen ;)

Idag har jag städat och sånt och kollar just nu på Las Vegas.
Var hemma hos Ida M häromdagen och bakade muffins och häslade på dom därute =) Neo har blivit så STOR =O
9 månader redan :)
Imorgon jobbar jag p åOlearys och på lördag ska jag ut med Ida och Sanny =)
Jag har också kommit in på bartenderskolan =D yeeey :)

PussPuss och lycka till i skolan för mig ;)


Fett scary

Det är helt tyst och mörkt ute men det blixtrar :S
Blixten kommer typ varannan minut och lyser upp hela himlen. Hur ska jag nu våga gå ut för kvällen med possy popps? (mitt smeknamn för Ozzy)
Jag kollade nyss på den nya serien Fringe och dn var faktiskt bra. trodde att det skulle vara ngt skitserie men när jag zappade och stannade på femman så var den bra :P
aja, skall våga mig ut med Possy popps nu.
Ciao


fuck it. jävla baksmälla :(

Igår så jobbade jag på Back Stage och när jag hade jobbat gick jag, Sofie, Johan och mikael hem till mig och festade, spelade BUZZ och Guitar Hero. Jag blev så full att jag spydde. DAMN, brukar ju aldrig göra det :(
Vet inte vad klockan var när jag somnade men jag tror den var minst 7 i morse. Det hade iallafall börjat bli ljust ute :(
Jag ska bara ligga och slöa på soffan idag och hoppas att baksmällan ska ge sig av :S
Det värsta är att Ozzy är här så jag MÅSTE ju gå ut ändå. men det var rätt skönt förut. sparkade lita boll till han och sånt.
Men i morse så blev det ingen lång promenix kan jag berätta.
Men tvn väntar, one tree hill.
Puss och smisk på er ;) haha


Vinpimparn

Jag har just designat Natalie aka Britt´s blogg (www.strangeflower.blogg.se) och vi ska träffas imorgon så hon får en liten kurs i bloggdesign.
Jag ska jobba på Back Stage ikväll och jag är så trött :O
Efter att jag, jerry och elin spelat BUZZ, singstar, guitar hero och kollat på en film så gick vi till Hanna och Lisette.
Vi hade kul och lisette fick för sig att hon kan slå mig i guitar hero. haha NO WAY!. come on bitch :)
När alkoholen tog slut så beställde jag och manny vin och av vin får jag baksmälla så.... ja, jag är bakis :O
SKa försöka duscha bort baksmällan och sen jobba =O Grrrr!
Det absolut värsta är att jag missar första avsnittet av Grey´s Anatomy ikväll :( BUHU! fuck.
Jaja, thats life.
Nu ska jag duscha.
PussPuss

RSS 2.0