Tanja get this point

Idag var jag med Tanja i stan och kikade runt lite. Jag hade kollat på en tunika/klänning på Gina Tricot förra veckan, som Tanja tvingade mig att prova. Så hängde jag den på galgen och så tog hon den ur provhytten! så fattade att hon skulle köpa den, så jag fick på mig kläderna snabbt som tusan fast lite skevt och skorna på sné och sprang efter henne. Men hon köpte den som födelsadagspresent och så köpte hon ett par coola strumpbyxor på Lindex till mig också :D
TACK!
Jag tänker inte lägga ut bilder, eller säga hur de ser ut för det ska jag ha på mig på lördag =)
Kan ju inte spoila the outfit!

Sen åkte vi ut till Överby och kikade i massa affärer och Tanja köpte kläder som hon också ska ha på sig på lördag :)
Så var vi inne på .. shit jag kommer inte på vad affären heter :S, aja sak samma. så såg jag en kjol som jag hade sett en liknande i en annan affär. Tanja bara, aa den fanns på Gina. Jag bara neesh den var på Sisters. så sa vi emot varandra ett tag så sa Tanja, aa men vi går tillbaka och kollar då. Jag bara, aavisst! Och hela vägen tillbaka så sa jag haha, den finns på sisters.
men OJ, jag hade visst fel :( haha, jag trodde verkligen att det var på sisters :P haha, men jaja, får väl låta Tanja ta 1 poäng denna gången =P

Och igår fick jag en present av Martin också - teflonkastruller :) det är asbra ju! så slipper man bränna fast käket, speciellt ris är jag en hejare på att bränna. men NO MORE :P

Sen har vi suttit hos Tanja och hennes syster Irma och hennes boyfriend Johani var där en stund och tjötade och sånt.
och nu ligger jag och kikar på tv och hoppas på att kunna sova ganska snart.

PussPuss


saknad

Idag kommer begravningen för
Patrik 'Thai' Pettersson
hållas i Lextorpkyrkan
Vila i frid min vän

Som en vind tar med sig löv till en annan plats togs livet från dig och förde dig till ett annat, bättre ställe.
Men av oss, som står kvar på platsen du fördes bort ifrån, kommer du alltid vara saknad.

Happy birthday..

.. to me :D
och så klart Lisette och Pelle som också fyller år idag :P

Stockholmsbimbon

Idag så har jag varit hos Tanja och vi käkade lite kinamat och hade massa konstiga konversationer. När jag härmade en stockholmsbimbo, (fast jag fick inte riktigt till dialekten som jag ville. lät faktiskt inte alls som stockholmska, men men..) så sa jag massa sen kom öööhm, och sen så sa jag något mer och sen sa jag öööhm igen. efter ett tag så la vi märke till det och skrattade massa. Sen skulle jag fortsätta med meningen och startade jag med att säga öhm och då skrattade vi igen. :P så jag kom inte så långt i min lilla "berättelse" så jag fick sluta. =P

Nu så ligger jag och kollar på tv och funderar på om det är dags att försöka sova, men kommer ju ändå inte somna förrens vid 5 eller något.

Nu är jag snart 20 =D bara 23 timmar kvar ;) håller räkningen vettu =)

PussPuss

Jobb, jobb och ... jobb

Jahopp, en ny kväll med mera jobb. Ikväll så sitter jag på Olearys, fick hoppa in eftersom att Malin har fått magsjuka :/ hatar magsjuka så tycker synd om henne, men det betyder ju med cash för mig :)

Igår satt jag i BJ på Butler´s med Carina och Chrille som stod i rullen. Annars har jag inte gjort mycket mer denna helgen.
I torsdags så stod jag i baren på Lipz som sagt och efteråt när jag var på väg hem fick jag syn på Jerkan och fick köra han hem. tur för han att jag såg han annars hade han joinat A-lagarna hela natten :P

Nejni, nu ska jag föna håret och börja fixa mig för jobbet.

PussPuss

Södermalmsbloggare nästa

Igår var jag och Tanja i stan och fikade och kikade runt lite i stan. Tanja köpte ett par jeans och en snygg tshirt. Jag tog bild på min SEMLA men hittar inte sladden till mobilen, eller aa, orkar inte ta fram den (A) annars hade jag lagt upp en bild så jag hade varit en riktig södermalmsbloggare :P haha. men jag ska fixa in den imorgon om jag orkar :P
Sen åkte jag till träningen, och efter det åkte jag hem till Tanja och Martin en stund igen. Sen hem och gjorde ingenting. bara slappade..

Ikväll så ska jag stå i baren på Lipz så det är nog bäst att sätta igång och fixa sig :)

PussPuss

Fika

Nu har jag precis duschat och ska fixa mig lite. Ska till stan med Tanja och fika. Jag ska ta kort på min bulle så jag blir en riktig södermalmsbloggare :P HAHA!
Sen efter det så ska jag till volleybollsträningen, fast den börjar ju inte förräns vid halv 6 så det är lugna puckar än sålänge :P
Nej, dags att leta upp kläder och get dressed.

Puss

INGEN RUBRIK

Just nu sitter jag hemma hos Tanja och Martin. Tina och Jan - Inge är på besök.
Martin och Kim är hemma hos Johannes och äter smörgåstårta =D mums =P
Tina skämmer bort Molly och sjunger vaggvisor för henne =P hehe. Jan-Inge vill bjuda henne på öl men det får han inte :P haha.

Idag fyller Johannes och Ruut år så GRATTIS till er =)
hoppas ni får en bra dag :)


Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag fyller 20 år =D
Yeeiy

PussPuss

Sömnhjälpen ?

Är pigg som en gnu och klockan är 01.40 på natten =S Kommer inte somna ån på minst 1 timme om inte mer, men det är väl trevligt med ett litet nattinlägg ibland =P borde nog testa dendär sömnhjälpen som finns på apoteket eller något. Men det är ju bara det att allt bra på tv går vid denna tiden och med mina arbetstider underlättar det ju inte min sömnrytm eller vad man ska kalla det :P hm, vet inte riktig vad jag ska skriva mer nu så ..
.. God natt på er :)

helgen

I fredags så sov jag ju inte så mycket som sagt och åkte och tränade sen jobbade. Efter jag jobbat så ringde johan så jag åkte och träffade han och kim en stund. eller aa, till 5 på morgonen =P kim gick och la sig tidigt så jag och johan satt och tjötade ett tag.
Sen somnade jag vid 6 eller 7 kommer inte ihåg och vaknade 5 på eftermiddagen =P det var skönt att sova iallafall =) sen upp och jobba igen och hem och försöka sova. somnade efter en stund och på onsdagen så åkte jag till Tanja och Martin en stund och kikade på 2 filmer och tjötade =) idag så har jag varit i stan och gjort lite ärenden och sånt och ligger hemma och glor lite på tv.

PussPuss

Trötter..

ikväll blire jobba i black jacken på olearys. är väldigt trött eftersom jag somnade vid halv 6 imorse och vaknade klockan 9 så har bara sovit 3.5 timmar inatt :S och volleybollträningen på det. grrr, jag vill sova. men det får väl bli ca 4 red bull på olearys så kanske jag vaknar till :P

Igår var jag hemma hos Tanja och Martin och träffade deras lilla söta doggy som dom köpte igår. Molly heter hon och hon var gudars så söt =) när jag åkte hem vid halv 1 inatt så blev jag såklart stopad av polisen för sjunde gången =S så polisen hann inte ens gå ur bilen förräns jag stog ute redo med körkortet och väntade på att han skulle ta fram promillemätaren eller vad det heter :P
- har du gjort detta innan?
- ehh aa, några gånger.

hepp, off to work - kom så jag får något och göra :)

PussPuss


Igår..

 ..var jag på volleybollträningen och tror att jag måste trampat snett eller något =/ har förbannat ont i foten. men det går väl över =)
Det jag fruktar mest är att missa serven eftersom att vi då måste göra 5 armhävningar och der SUGER jag på! jag kan knappt göra "tjejarmhävningar" =P haha. men jag missade bara två servar så det blev bara 10 armhävningar =D lycklig över det =P
idag har jag inte gjort så förfärligt mycket. hjälp mamiii packa lite eftersom hon ska flytta. Jättelångt bort ! ! ! HELA TRE LÄGENHETER ! =O hehe, hon ska byta med en granne som vill ha en trea och mamma behöver ju inte det så hon byter till en tvåa istället.

Imorgon ska jag jobba på Olearys och så ska jag.. hm, vad ska jag göra mer?...
Jo, jag har volleybollträning. men that's it tror jag.

roadtrip ?

Jag har kommit på vad jag ska spara cash till! Något som jag VERKLIGEN vill göra !
En roadtrip i USA :)
Fatta kul :D har tänkt på det länge och så kom jag och tänka på det fina landskapet som var i Los Angeles och tänkte vad kul att bara åka var man vill, när man vill och i det underbara usa. hade jag inte vetat att jag skulle få hemlängtan så hade jag nog flyttat till amerika. men man kan ju alltid ha det som semestermål på önskelistan :)
Men nu kommer alla mina extracash att läggas undan så jag förhoppningsvis kan återvända till usa och göra en roadtrip =) hyra en bil och bara glida på vägarna :P ushabuscha vad kul det hade varit =)
om någon vill åka med mig om något år eller så, får ni börja samla cach och säg till mig :) inte kul att åka ensam heller :P

PussPuss

damn

Igårkväll så satt jag i Black Jacken på Olearys och jag hade EN spelare och fick gå hem redan halv 12. SHIT vad boring kväll det var. ikväll ska jag också sitta på Olearys och jag hoppas på en bättre kväll ikväll.

Nyårsbilder / PAYBACK

                 
Nu orkar jag inte lägga in mer bilder men stackarsneo vaknade mitt i natten :)
Jag har massa mer bilder så det kanske kommer mer någon dag. Igår festade vi hemmahos ida och sanny och sen gick vi på krogen Kanske. knäppt namn på en krog men okey... Nu är jag väldigt bakis och kolla på skutt när han spelar nfs.

PussPuss

GRATTIS x 2

Jahopp, idag var det 2009 då.

Ett stort GRATTIS till Maja som fyller idag den 1/1. så jag vet inte om det var för dig eller nyår vi drack champange för på 12 slaget. :P hehe.

Idag har det inte blivit mycket gjort. Inte det att jag har varit så fruktansvärt bakis, inget alls faktiskt, men jag har ju varit så trött.
Igår var vi hemma hos Maja och Jiggan och åt god mat och tjötade och skrattade och roade varandra.
Så var vi ute och rökade och jag sa: vilken klar stjärnhimel vi har. nu kommer vi kunna se alla raketer. tydligen så hette det inte klar stjärnhimel utan stjärnklarhimel ?! jag tycker det lät bra som jag sa det :)
Jag vet att det var massa fler kommentarer jag skulle komma ihåg och skriva på bloggen men jag har glömt bort dom =/
Jag har massa fina bilder också men jag har inte orkat lagt in dom på datorn ännu.

Imorgon fyller ida år så jag säger
GRATTIS Ida
redan nu eftersom det bara är 5 min kvar till 2/1. iallafall när jag skrev detta :)

Snart dags att lägga sig. Dom andra sover och jag har en tendens till att bli väckt av Neo tidigt på morgonen den lilla skitungen =) eller så jävlas Sanny med mig och säger till Neo att jävlas med mig så att det inteär han som jävlas med mig för då kan jag ju inte slå han sen och Neo skulle jag aldrig slå. han är så liten och söt och gullig och sanny är äldre än mig så han får skylla sig själv om han jävlas med mig när jag sover. om det var någon som fattade vad jag skrev så grattis! =) haha.

OH en sak till jag kom på! Jag och Maja slogs igår också. inte på allvar, bara på skoj, men aj vilka slag hon fick in. hon är starkare än hon ser ut =P hoppas jag fick in några slag på dig också Maja ! :P

PussPuss

RSS 2.0