work it baby..

Jobbat inatt och det gick inte så bra som jag ville. spelarna nästan sprängde banken =O not god.
sen så skall jag ju såklart jobba i morgon och på lördag också =O damn.
jaja, så det kan vara ibland. måste ju tjäna cash på nått sätt :P
snackar med Elin i tele nu och ska väl maby träffa henne later on. =P
Ciao

ett vad

nu har jag och Elin slått vad om att hon ska vara hos min mamiii innan 2. om hon är här senare än 2, vilket innebär bara 1 sekund efter 2 så får jag massa cash av henne ;) och eftersom att hon är så seg så lär jag ju få dom =P hahah.
Kollar på den sämsta serien ever nu. våra bästa år. den är så kass att den NÄSTAN är bra =P hahaha. synd bara att de bytt ut belle. men I dont care faktiskt. för den är kass =P haha.
Nu ska jag diska. blä, men det måste ju göras :S
Ciao

what a night..

nu har jag precis vaknat och varit ute med Ozzy. Har så in i helvevte on i ryggen och i nacken. =( kan knappt röra mig och så självklart ska jag jobba inatt. har nästan inte sovit nått i natt och det känns som att jag går i sömnen och så ska jag kunna räkna kort inatt =O får se hur detta går. skall sitta på Back Stage inatt och jag ska fjäska med mamiii så jag får sno hennes bil. dåligt väder idag så det blir nog inte mkt att vara ute idag heller. vart tog det fina sommarvädret vi hade veckan innan studenten ? =/ vill att det ska komma tillbaka. =) jaja ingen som kan påverka vädret ändå så det är väl bäst att sluta tjata =P
Igår hände inte mycket. var och uträttade lite ärenden och sånt och sen var jag hemma hos mamiii och ute på en walk med Ozzy och Elin. Tror att det mest var Elin jag rastade =P HAHA. Sen när jag kom tillbaka så kunde jag verkligen inte somna. somnade väl vid halv 4 - 4 =( jaja, thats life.
Nu ska jag ringa tjötmonstret Elin.
Ciao

Movie

Elin och Perry var här och vi kikade på Dead silence. elin blev scared som vanligt. hahaha. Är hemma hos mamiii i helgen. så boooooring och vara hemma själv =( jätteskönt att ha en egen lägenhet men jag blir så uttråkad av att inte ha ngn och prata med eller nått. orka sitta och spela Xbox hela dagarna ensam eller ? så nu är jag inte har ngt och göra tog jag en tripp till mamiii och har sovit här. måste ner till stan i morgon och fixa lite. typ hämta tackkorten som jag ska skicak till dom som var på min student och till banken och lite sånt. elin och kanske perry skulle titta förbi senare men nu så ska jag till affären och köpa cigaretter. FY PÅ MIG ! men, men. thats life.
Ciao

damn vilken midsommar...

Först åkte vi hem till Gröön och grillade och hade jättetrevligt. Sen tog vi en liten sväng och träffade på en kille som var så jävla tyken och började käfta med Fors. Det skulle han inte ha gjort.... och det var 2 brudar där som var kaxiga men vi sket i dom. när vi var "klara" där så vände vi tillbaka till Gröön och fortsatte partyt. Sen såklart kommer dessa brudar dit och fortsätter vara kaxiga men vi brydde oss inte. men sen brakade helvetet lös. 2 killar började fightas i vardagsrummet och jag skulle gå dit och hjälpa till och stoppa det så käftade den ena bruden upp sig mot mig och knuffade på mig hela tiden så jag smällde till henne ch hon försökte slå tillbaka men träffade inte. haha. hon träffade däremot Claudio som försökte sära på oss. en kille lyfte upp mig bakifrån och försökte stoppa mig från och slå henne men jag fick bästa läget i luften och sparkade henne. haha. så hon gick ut därifrån. När jag och Ida plockade glasskärvor från bordet som gått sönder så kom hon och fjäskade och frågade hur det gick. jag gav henne bara "blicken" så stack hon sen. hahaha, orka med henne. Sen drog vi vidare till en annan kille och festade och tro inte på självaste fan att den lilla tykna killen kommer dit och vill fortsätta bråka med Fors. Fors bara : men jag har redan nitat dig en gång måste jag göra det igen? vad är du här för. Killen svarade. Hämnd.
Hahahaha, MOGET ?! Not.
Men han tjatade på Fors i typ 20 min om att bråka så till sist höll Fors killen över balkongen och frågade om han ville fortsätta. ooops. :P Sen back to Grööns place och precis innan vi skulle åka hem så flippade en kille sönder. han skulle åkt med oss hem men han var to freaked out så vi lämnade han. Kanske låter taskigt?, men hade ni varit med så hade ni förstått. Så respektlöst beteende. sorry asså men det är sanningen.
Annars har det varit jävla kul ikväll =)
Tycker väldigt synd om Ida idag som ska jobba om 30 min. :P hahaha. =( vi har nyss kommit hem och hon ska jobba. glad att jag inte är i hennes sits asså. Nu är det ljust ute och jag är inte tierd så vettefan hur jag ska kunna sova. Kommer ju sova bort halva dagen =/
jaja, TVn som kallar nu. :P
Kysshej

morgontrött :P

För jag har tagit studenten... :)
Det var förbannat roligt den dagen och önskar att man kunde uppleva den igen. men det går ju inte :P sitter hemma hos mamiii nu men skall jobba inatt :O uh, vet inte riktigt om jag orkar men det får jag väl stå ut med :P ikväll så skall jag sitta på Back Stage och deala lite.
Hopp, vet inte vad mer jag kan skriva. har nästan nyss vaknat så jag är inte på så stort skrivhumör just nu :P hehe.
Ciao



1 dag kvar nu =D

YEEEEEEEEY !!!!
Imorgon tar jag STUDENTEN =)
fan vad kul. jag länktar så himla mycket. det ska bli så himla skönt och kul och jag vet inte mer hur man kan beskriva det, men oooosh vad kul :D

fredag som gäller :)

jaha nu var det ett tag sedan igen. Mitt internet vill ju inte funka hemma =( så jag får ju passa på när jag får tillgång till en dator och klommer ihåg att skriva också :P Nu så är det bara TVÅ DAGAR kvar till STUDENTEN! :DJippiiiiiie =D fan vad det ska bli kul :D om du vill komma och kolla när jag springer ut så är det klockan 15.00 på MÅG ;) hehe. börjar bli lite nervös nu inför fredag =) men oj vad kul jag ska ha :)
nu skall jag sticka igen för att jag måste till skolan och lämna in en sista uppgift som jag missat att göra (A)
Ciao

RSS 2.0